About

Media PenMerah merupakan sebuah laman blog yang menyalurkan info-info semasa terkini untuk bacaan pelbagai golongan. Mula dibina pada bulan Julai 2015.

Seramai 5 orang penulis yang dilantik untuk memastikan laman ini sentiasa dikemaskini dan menyajikan pelbagai sumber-sumber bacaan darisegi keilmuan, agama, lawak, hiburan dan sebagainya.

Nama-nama artis/selebriti/kenamaan atau sesiapa sahaja yang disebut dalam weblog ini adalah cadangan semata-mata & ianya idak semestinya benar. Anda adalah dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional semasa melayari laman blog ini.

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam weblog ini telah digunakan tanpa izin untuk tujuan pengenalan sahaja. Kami tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Kami juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Pihak admin MediaPenMerah.com tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis sebarang bentuk komen di sini.

Pihak admin Media PenMerah juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Semua pelawat dianggap setuju dengan semua syarat dan peraturan yang ditetapkan oleh pihak Media PenMerah dan kami tidak akan bertanggung jawab terhadap sebarang komen yang diutarakan.