Thursday, November 3, 2016

Sejak Putus Cinta, Inilah Perubahan Yang Berlaku Kepada Anis Al Idrus MENGEJUTKAN!!

Sejak kisah putus cinta dengan pelakon Raja Afiq, Anis Al- Idrus akui ianya memberi tamparan yang hebat sehingga memburukan reputasinya sebagai selebriti tanah air. 

Anis juga berasa kesal dengan segelintir pihak yang sukakan cerita-cerita gosip sehingga timbul pelbagai spekulasi berkaitan dengan kisah mereka. 
“Saya tidak boleh menghentikan pelbagai andaian terhadap saya kerana tipikal segelintir masyarakat kita memang sukakan gosip. Jadi, apa yang perlu saya buat ialah sentiasa tukarkan aura negatif itu menjadi positif agar ia tidak terus menganggu emosi," katanya kepada mStar Online.
Sejak Putus Cinta, Inilah Perubahan Yang Berlaku Kepada Anis Al Idrus MENGEJUTKAN!!

 Malah, Anis tetap bertegas akan mendedahkan bukti perpisahan mereka suatu hari nanti. Cuma keadaan sekarang belum mengizinkan beliau berbuat demikian. 

“Orang hanya mampu bercakap tetapi tidak duduk di situasi saya. Maaf, atas nasihat beberapa individu, saya tidak dapat kongsikan sebarang kenyataan buat masa sekarang kerana bukti-bukti tersebut akan dibentangkan pada satu masa yang akan saya umumkan kelak. 
“Saya harap dengan pendedahan itu boleh membuka mata siapa yang yang benar dan siapa yang salah dalam hal ini,” tegasnya.
Biasalah kehidupan sebagai seroang selebriti yang dikenali ramai bukan mudah dan perlu tempuhi pelbagai cabaran. Apapun, semoga Anis terus tabah hadapi dugaan ini. 

Sejak Putus Cinta, Inilah Perubahan Yang Berlaku Kepada Anis Al Idrus MENGEJUTKAN!!

Sejak Putus Cinta, Inilah Perubahan Yang Berlaku Kepada Anis Al Idrus MENGEJUTKAN!! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.