Tuesday, November 8, 2016

PU Faiz DIDAKWA Cederakan Seorang Penceramah Wanita, Ini CERITA SEBENAR Buat Ramai TERKEJUT!!

Bekas naib juara program Pencetus Ummah (PU) musim kedua iaitu Ahmad Faiz Faizuddin Rosli atau lebih dikenali sebagai PU Faiz telah didakwa di Mahkamah Majistret hari ini atas pertuduhan mendatangkan kecederaan terhadap seorang penceramah wanita di sekolah tahfiz di Kota Damansara dua bulan lalu.


Bagaimanapun, tertuduh PU Faiz, 27 mengaku tidak bersalah sebaik pertuduhan dibacakan terhadapnya di hadapan Majistret Datin Fadzlin Suraya Mohd Suah.

Mengikut pertuduhan, PU Faiz didakwa mendatangkan kecederaan terhadap Nurul Intan Sakinah, 29, atas sebab kemarahan.Beliau didakwa melakukan perbuatan itu di sebuah pondok Rumi Sufi Jawi, Nombor 14-3, Tingkat 2, Seksyen 8/4, Seksyen 8, Kota Damansara jam 2.30 petang pada 26 September lalu.

Berikut merupakan cerita sebenar kejadian.

PU Faiz Mencederakan Penceramah Bebas Wanita

Seperti yg di dakwa dan kami berhak memperjelaskan keadaan yg sebenar utk tidak melahirkan lagi mulut-mulut puaka

1)Wanita itu BUKAN Penceramah bebas atau Ustazah seperti yg tertulis di dada2 akhbar.

2) beliau datang dan menceroboh ke pusat pengajian kami dan dia juga didakwa kerna menceroboh (sebutan kes beliau pada Rabu ini)

3) Pu Faiz tidak mencederakan atau memukul beliau melainkan lebih kepada "MEMPERTAHANKAN DIRI" kerna cubaan memeluk (menurut saksi) dan berlaku pergelutan yg mengakibatkan kecederaan pada bahagian tangan wanita itu.

4) Wanita itu sering menganggu kami dgn hal rumahtangga beliau (sekarang dah bercerai) dan juga sering menghubungi Pu Faiz utk berjumpa serta ingin melakukan hubungan $ek$ agar melahirkan seorang zuriat iaitu IMAM MAHDI walau ketika itu beliau MASIH ISTERI ORANG.

5) Sering Mendakwa dirinya adalah Ibu kepada IMAM MAHDI dan sering berjumpa NABI.

6) Cemburu dgn kebahgiaan kami dan menfitnah yg kami sudah bercerai dan PU Faiz adalah bakal suami keduanya.

Kesimpulannya.. Ini adalah dugaan utk kami dan didatangkan ujian berbentuk sebegini. Apapun InsyaAllah kami akn tenang hadapi.

Mohon sebaran bagi Menjelaskan Fitnah ini.

PU Faiz DIDAKWA Cederakan Seorang Penceramah Wanita, Ini CERITA SEBENAR Buat Ramai TERKEJUT!! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.