Sunday, November 13, 2016

Dek Perli Elly Mazlein, Fara Fauzana Teruk Dikecam Netizen Sehingga 'Ditegur' Elly Sendiri!!

Pada Jumaat lepas telah berakhir separuh akhir Muzik Muzik 31 (MM31) dan 12 lagu telah dipilih untuk masuk ke pertandingan akhir MM31 yang bakal diadakan tidak lama lagi. 

Namun, disebalik kemeriahan itu dengan kehadiran artis tanah air yang datang memberi sokongan terselit satu 'cerita panas' yang menjadi perbualan hangat netizen khusunya peminat Elly Mazlein.

Semuanya bermula apabila Fara Fauzana yang merupakan pengacara rancangan tersebut dikatakan memerli Elly Mazlein yang menarik diri dari pentas Gegar Vaganza 3 baru-baru ini? 


Ketika Fara memperkenalkan juri untuk menilai persembahan pada malam tersebut yang terdiri dari Datuk Ramli MS, Fara sempat meminta kepada Tok Ram supaya jangan risau kerana di muzik-muzik tiada yang menarik diri.


Siapa sangka gelagat Fara itu telah menarik perhatian Elly sendiri dan beliau telah meninggalkan komen di salah satu gambar di laman Instagram Fara. 


Susulan itu, netizen turut mengambil peluang untuk komen berkenaan isu ini. Ada antara mereka yang menghentam dan tak kurang juga menyokong Fara. 

Jom baca apa kata mereka. Apapun, kita tidak tahu maksud sebenar Fara berkata sedemikian. Semoga isu ini dapat diselesaikan secara baik. Benda dah lepas tak usah diungkitkan kembali.

Dek Perli Elly Mazlein, Fara Fauzana Teruk Dikecam Netizen Sehingga 'Ditegur' Elly Sendiri!! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.