Wednesday, November 2, 2016

Dakwaan Isteri Hamil, Ini Respon Saharul Ridzwan MENGEJUTKAN!

Sebelum ini ada ura-ura mengatakan bahawa isteri kepada pelakon Saharul Ridzwan kini hamil anak pertama namun Saharul enggan mengulas lebih lanjut berkenaan isu tersebut. 

Malah, Saharul mengatakan beliau belum bersedia mendedahkan teka teki yang mengatakan isterinya, Qaabila Deena Emir kini hamil yang berusia sebulan. 

Saharul menjelaskan bahawa dia akan berkongsi berita gembira itu apabila tima masanya kelak dan berharap peminat terus mendoakan yang terbaik buat mereka.

Dakwaan Isteri Hamil, Ini Respon Saharul Ridzwan MENGEJUTKAN!
"Apa yang boleh saya katakan, saya belum bersedia untuk kongsikan perkara ini dan akan mendedahkannya apabila tiba waktu yang sesuai.
ARTIKEL MENARIK:  Dek Tak Tahan Dikutuk Saudara Bekas Suami, Ini Luahan Sayu Elly Mazlein Bikin SEBAK!!
"Sehingga hari ini isteri tidak menunjukkan apa-apa tanda atau alahan tertentu dan kami bahagia menjalani kehidupan berumahtangga,” katanya kepada mStar Online.
Ditanya adakah kenyataannya itu sengaja dibuat untuk membiarkan peminat terus berteka-teki, dia hanya tersenyum tanpa mengulas lanjut.

Terdahulu Saharul dan Qaabila atau nama sebenarnya Qaabila Deena Emir Mohamed Akif Emir bernikah pada 16 September lalu. Apapun, jika benar berita tersebut, penulis ingin mengucapkan tahniah kepada mereka berdua. 

Dakwaan Isteri Hamil, Ini Respon Saharul Ridzwan MENGEJUTKAN!

Dakwaan Isteri Hamil, Ini Respon Saharul Ridzwan MENGEJUTKAN! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.