Wednesday, October 26, 2016

Inilah PUNCA SEBENAR Eskalator 'Meletup' Di Pusat Beli-Belah Pandan Indah Buat Ramai CEMAS!

KUALA LUMPUR: Beberapa pengunjung di sebuah pusat beli-belah di Pandan Indah di sini terkejut dan cemas apabila terdengar bunyi 'letupan' daripada sebuah eskalator di kompleks itu tengah hari Selasa.

Difahamkan bunyi kuat seperti letupan itu berpunca daripada kerosakan teknikal pada satu daripada eskalator di aras bawah pusat beli-belah itu yang menuju ke tingkat satu.


Kejadian dikatakan berlaku kira-kira 1 tengah hari dan pihak pengurusan kompleks segera bertindak memanggil pasukan teknikalnya untuk membaiki kerosakan.
"Kerja-kerja membaiki kerosakan siap tak sampai setengah jam kemudian," menurut satu sumber.

Menurutnya, ini merupakan kejadian kedua berlaku di situ sejak Julai lepas. Berita mengenai kejadian itu turut menjadi viral di Internet apabila gambar eskalator yang rosak itu dimuat naik netizen di laman Facebook petang semalam.


Tiada kemalangan jiwa atau kecederaan dilaporkan dan pihak pengurusan pusat beli-belah itu difahamkan tidak membuat laporan polis.

Inilah PUNCA SEBENAR Eskalator 'Meletup' Di Pusat Beli-Belah Pandan Indah Buat Ramai CEMAS! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.