Tuesday, October 25, 2016

Inilah 5 Orang Biasa Mirip Selebriti Malaysia Kini Menjadi POPULAR!

Pasti anda perasan jika seseorang itu mirip atau seiras dengan selebriti Malaysia maka sekelip mata sahaja mereka jadi popular. Bahkan pengikut di laman Instagram turut bertambah dek identiti mereka jadi viral di laman sosial.

Berikut lima orang biasa mirip dengan selebriti tanah air kita yang pernah jadi viral dan kini popular di kalangan netizen.

1. Nora Danish & Nazira NazrinSekali pandang memang sama sangat. Memang beruntung kalau miliki wajah seperti Nora Danish. Nazira Nazrin ni baru berusia 23 tahun. Tapi sudah berpunya.

2. Fazura & Nur Syazana


Macam adik-beradik kembar pun ada. Siapa tak kenal Fazura. Apa yang pasti, gadis berusia 18 tahun ini memang cantik dan mirip dengan Fazura.

ARTIKEL MENARIK: WOW!!! 20 Gambar Anak Gadis MAS IDAYU Yang Super CANTIK

3. Datuk Lee Chong Wei & Ika Syazwani


Tuah menyebelahi pelajar Universiti Utara Malaysia (UUM) apabla wajahnya mirip seperi jaguh badminton dunia, Datuk Lee Chong Wei. Menurut Ika, dia mempunyai darah kacukan Cina daripada neneknya.

4. Fattah Amin & Dayana Hashim


Ini memang tengah viral. Seorang hensem, seorang lagi cantik manis. Macam abang dengan adik pula. Memang sama muka mereka ini.

5. Datuk Siti Nurhaliza & Maisarah Raihan


Memang cantik orangnya. Lebih istimewa, wajah gadis cantik ini seiras penyanyi popular tanah air, Datuk Siti Nurhaliza. Tapi, ada yang cakap, wajah Maisarah Raihan ini ada iras Neelofa juga.

Inilah 5 Orang Biasa Mirip Selebriti Malaysia Kini Menjadi POPULAR! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.