Thursday, August 11, 2016

Suami Tidak Kisah Sharifah Sakinah Lakon Babak Aksi Ghairah

Walaupun terdapat babak adegan seperti ro9ol dan beberapa aksi ghairah dalam filem yang dilakonkan iaitu filem 'Pekak', namun pelakon Sharifah Sakinah memaklumkan bahawa suaminya tidak kisah dan tidak mempunyai masalah dengan lakonan tersebut.

Menurut Sharifah Sakinah, suaminya seorang yang sporting dan memberi sokongan terhadap kerjaya beliau sebagai seorang pelakon.

“Alhamdulillah suami saya seorang yang sporting dan dia juga ada memberitahu saya apa yang patut saya lakukan semasa penggambaran filem Pekak.
“Walaupun dia merupakan seorang juruterbang, dia kahwin dengan pelakon kerana dia sukakan filem.
ARTIKEL MENARIK:-  Isu Pokemon Go, Ini Komen POWER Dr Maza Bakal Buat Anda Masak!!!
“Kita cuba tak boleh sebut hal berkaitan agama kerana itu perkara yang sangat sensitif. Bagi saya, selagi keluarga saya, mertua dan suami saya okay, tidak ada masalah.
“Semua itu merupakan lakonan dan kita perlu membawa watak orang lain. Itu lah cabaran seorang pelakon dan itu merupakan penerimaan orang ramai,” katanya.

Sharifah Sakinah dalam masa yang sama juga tidak menolak jika dikurniakan cahaya mata dan menjelaskan dia selesa menjadi dirinya sendiri meskipun ada pihak yang tidak bersetuju dengan tindakannya. 

Suami Tidak Kisah Sharifah Sakinah Lakon Babak Aksi Ghairah Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.