Monday, August 1, 2016

CUN GILER!!! Gambar Anak Dara Rosyam Noor Jarang Dilihat Media Bikin Ramai Lelaki Nak Masuk Meminang

Woww! Siapa sangka dalam diam rupa-rupanya Rosyam Nor memiliki ‘taman bunga’ di rumahnya. Bunga yang paling dewasa dah jadi isteri orang, so kita usha pula bunga yang sedang mekar ni.

Haa Nak lihat lagi wajah cun melecun anak Rosyam Nor? Well, tengok sikit-sikit je ok.


Nur Anis yang manis ni baru je berusia 23 tahun rupanya. Fuh. Muda lagi!

Well, walaupun masih muda, gadis jelita imi mengusahakan butik muslimah yang dikenali sebagai Bidadari Contemporary. Wahh bukan calang-calang anak Rosyam ni!










CUN GILER!!! Gambar Anak Dara Rosyam Noor Jarang Dilihat Media Bikin Ramai Lelaki Nak Masuk Meminang Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Media PenMerah

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.