Tuesday, July 12, 2016

Suami Nekad Ceraikan Isteri Gara-Gara Tak Mampu Puaskan Nafsu Batin Isteri Setiap 30 Minit, Kalau Tak Bagi Dia Akan...

Gara-gara tidak sanggup memuaskan nafsu isteri, leman yang berusia 36 tahun akhirnya memilih untuk menceraikan isterinya Qaren 30, yang baru sahaja dinikahinya setahun lalu.

Qaren didapati memiliki penyakit Hyperseks dan selalu meminta untuk disetubuhi setiap 30 minit sekali dan memaksa Leman meminum ubat kuat bagi memenuhi keinginan isterinya selama pernikahan mereka.

Akan tetapi lama kelamaaan, Leman mulai merasa kesal kerana isterinya kerap mengancam untuk berlaku curang jika dia tidak melayani kehendak isterinya itu.
“Isteri saya tidak pernah puas, 30 minit minta lagi, 30 minit minta lagi. Begitulah keadaannya sehingga pagi,” kata Leman setelah mengaku melafazkan cerai di Pejabat Agama 29.06.2016.

ARTIKEL MENARIK:- Video - Setiausaha Kantoi Perah Susu Dalam Kopi Bosnya

Leman mendapat tahu bahawa isterinya tergolong wanita hyperseks dan ia juga menjadi penyebab perceraian isterinya yang kelima kepada suami sebelumnya.

Semenjak bernikah, pasangan ini difahamkan tidak memiliki masalah dari segi kewangan, cuma mengalami masalah hubungan intim saja." Ujar leman dengan nada lembut.

Leman mengaku, pada awalnya dia masih mampu memenuhi permintaan isterinya yang dibantu ubat kuat, namun lama kelamaan kesihatannya mulai merosot gara-gara ubat kuat yang diambil. Semenjak dari itu, Qaren semakin tidak berpuas hati dan mengugutnya akan berlaku curang.
“Saya sebagai suami merasa tidak dihargai dan dihormati kerana isteri sering mengugut untuk curang." Kata Leman mengakhiri perbualan.

Suami Nekad Ceraikan Isteri Gara-Gara Tak Mampu Puaskan Nafsu Batin Isteri Setiap 30 Minit, Kalau Tak Bagi Dia Akan... Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.