Tuesday, July 19, 2016

Respon Slumber Fathia Latiff Apabila Gambar Buka Aurat Di Luar Negara Dikecam Netizen!

Keputusan yang diambil oleh Fathia Latiff untuk berhijab sememangnya menggembirakan hati ramai peminat yang rata-rata mendoakan agar beliau berubah. Sejuk mata memandang, lebih-lebih lagi bila Fathia berhijab. Tak caya, jom tengok Fuhhh Bergetar Tulang Rusuk!!! GAMBAR Terkini Fathia Latiff Ayu Berhijab.


Pelakon ini yang dahulunya sering mencetuskan kontroversi panas kini sekali lagi mengundang perhatian ramai gara-gara sekeping gambar yang dimuat naik beberapa hari lalu ketika menjalani penggambaran di Sepanyol baru-baru ini. Boleh tahan juga kritikan yang ditinggalkan pengikut Instagram Fathia Latiff di bahagian komen. Rata-rata komen yang ditinggalkan mengkritik Fathia kerana membuka aurat di luar negara malah ada yang menyatakan bahawa mereka sudah membeli tudung keluaran Fathia atas tanda sokongan namun begini pula jadinya.


Namun masih ada peminat yang menasihati Fathia secara baik dan turut mendoakan agar pelakon ini sentiasa kuat untuk beristiqamah dalam berhijab. Lebih menarik lagi, Fathia tidak cepat melatah sebaliknya hanya meninggalkan reaksi cukup tenang – thanks for all the advice. Will try to improve InsyaAllah.

Respon Slumber Fathia Latiff Apabila Gambar Buka Aurat Di Luar Negara Dikecam Netizen! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.