Sunday, July 3, 2016

Patutlah Bila Aku Pandang Kubur Aku Rasa Tenang - Status Terakhir Lelaki Ini Bagaikan Petanda Bakal Pergi Buat Selamanya!

”Patutlah bila aku pandang kubur aku rasa tenang” itulah status terakhir Khairul Anuar B.Zulkifli 21 sebelum maut dalam kemalangan jalan raya Semasa melalui Penapisan Petronas Sg Udang.


Dalam kejadian yang berlaku pada jam 02.00 pagi, mangsa dalam perjalanan balik dari tangga batu bersama rakannya menaiki motosikal jenis HONDA EX5 (No Plet MCF 6796) bersama seorang kawan.


Motosikal dinaiki mangsa telah hilang kawalan dan terbabas di bahu jalan sebelah kiri lalu melanggar tiang elektrik. Kedua-dua mangsa dan pembonceng meninggal dunia di tempat kejadian.


Ibu mangsa yang dimaklumkan bagaimanapun hanya mampu meratapi jasad anaknya terbaring kaku ditepi jalan.


Jenazah Keduanya telah dibawa ke Hospital Melaka untuk bedah siasat. Dijangka jenazah akan dibawa balik ke Masjid Kem Sg Udang pada 2 Jun 16 selepas zohor untuk dimandikan dan disembahyangkan. Jenazah akan ditanam di Tanah Perkuburan Pusara Abadi, Sungai Udang.

Patutlah Bila Aku Pandang Kubur Aku Rasa Tenang - Status Terakhir Lelaki Ini Bagaikan Petanda Bakal Pergi Buat Selamanya! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.