Thursday, July 14, 2016

KEJAM! Isteri Meninggal Dunia Diterajang Suami Bertubi-Tubi Pada Kemaluan... Punca Sebenar Didedahkan!

Disaat semua umat Islam Muslim sedang bergembira menyambut lebaran, nasib malang menimpa seorang isteri, Elin berusia 21 tahun apabila dia maut akibat didera oleh suaminya yang berusia 23 tahun.

Elin dilaporkan mengalami lebam di bahagian muka akibat dipukul menggunakan tangan oleh suaminya. Berang dengan keadaan itu, dia kemudian membuat aduan di balai polis.

Elin membuat laporan polis memaklumkan kejadian itu berlaku sewaktu dia bersama anaknya berkunjung ke rumah ibu bapanya untuk menyambut hari raya.


Sewaktu laporan polis dibuat, tanpa disedari dia telah diekori oleh suaminya yang meunggu dia pulang ke rumah. Setibaya di rumah, berlaku satu pergaduhan mulut antara Elin dan suami.

Suaminya yang tidak dapat menahan kemarahan akhirnya menghayunkan tangan ke muka Elin menyebabkan dia tidak sempat mengelak.

Elin yang pada ketika itu memegang anaknya berusia 2 tahun akhirnya jatuh tersungkur ke lantai. Melihatkan Elin jatuh, suaminya terus bertindak menendang pada kemaluan Elin. Elin menjerit kesakitan sebelum tidak sedarkan diri.


Puas menganiya Elin, akhirnya suami Elin pergi ke baali polis dan menyerahkan diri. Dia juga mengaku bahawa menendang kemaluan Elian sebanyak 6 kali selain memukul Elin di bahagian pipi, muka serta kepala.

Elin kemudian dikejarkan ke hospital dan disahkan meninggal dunia akibat mengalami pendarah teruk di bahagian rahim.

Sementara itu, pihak polis memaklumkan suami Elin kini sedang menjalani proses hukuman.

KEJAM! Isteri Meninggal Dunia Diterajang Suami Bertubi-Tubi Pada Kemaluan... Punca Sebenar Didedahkan! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.