Thursday, July 28, 2016

KANTOI! ASTRO Dedah Keputusan PMR Dan SPM Mira Filzah Yang Buat Ramai TERLOPONG

Nama Mira Filzah bukan lagi asing dalam indutri hiburan tempatan. Selain memiliki rupa paras yang cantik, sejuk mata memandang kerana berhijab, juga seorang yang bijak! Patutlah cantik, tengok pulak Fulamak!! Tak Sangka Emak Cantik Pada Anak... Inilah Wajah Emak Mira Filzah Pasti Buat Anda Terkejut Habiss!!

Mira Filzah atau nama sebenarnya Nur Amirah Filzah Badioezaman (lahir pada 2 April 1993) merupakan OHSEM!! Inilah Pekerjaan Gadis Comel Mira Filzah Sebelum Bergelar Pelakon... Pergh Bukan Calang-Calang Orang!!. Beliau berasal dari Bangi, Selangor. Gadis kelahiran Negeri Perak ini merupakan bekas pelajar cemerlang dan penari kebudayaan SMK Aminuddin Baki Kuala Lumpur dan juga merupakan bekas pelajar jurusan perniagaan antarabangsa di Universiti Teknologi MARA, Shah Alam.Di samping berlakon, Mira Filzah juga mempunyai produk kecantikan miliknya sendiri, MORA ESSENTIAL yang berkolaborasi dengan seorang lagi rakan kongsinya. Bukan hanya itu, beliau juga bakal merasmikan koleksi tudung brandnya sendiri, MF SHAWLS. 

Seperti yang didedahkan oleh pihak ASTRO dalam temuramah dengannya baru-baru ini. Berikut merupakan keputusan PMR dan SPM nya yang buat ramai tak caya. 


KANTOI! ASTRO Dedah Keputusan PMR Dan SPM Mira Filzah Yang Buat Ramai TERLOPONG Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.