Monday, July 4, 2016

Gambar Wanita Diraba Jadi Viral, 'Seorang' Netizen Tampil Pertahankan Mangsa!

Sejak beberapa hari lalu Aksi Memalukan Remaja Bangga Kongsi Gambar Diraba Teman Lelaki Jadi Viral! Menerusi gambar tersebut dilihat seorang wanita dengan selambanya menayang dadanya yang sedang diraba oleh seorang lelaki dalam kereta.


Sehubungan dengan itu, menerusi laman makro Twitter, tampil seorang netizen kononnya mendakwa dia adalah rakan kepada mangsa mempertahankan tindakan berkongsi gambar tersebut atas alasan orang yang meraba adalah suami wanita itu sendiri.


Meskipun lelaki itu dikatakan suami wanita itu sendiri, namun tidak semua netizen bersetuju dengan tindakan yang dilakukan oleh wanita itu yang memuat naik gambar berkenaan di media sosial terlebih mesra untuk tatapan umum walaupun dia sudah berkahwin dengan lelaki tersebut.


Menurut komen beberapa netizen, walaupun yang meraba wanita itu ialah suaminya sendiri, si wanita sepatutnya berasa malu untuk memuat naik gambar intim sebegitu untuk tatapan orang ramai.


Ada juga yang sempat menasihatkan wanita itu agar lebih hati-hati sekiranya ingin memuat naik gambar ‘terlebih mesra’ macam itu di media sosial selepas ini.

Sumber : Mynewshub

Gambar Wanita Diraba Jadi Viral, 'Seorang' Netizen Tampil Pertahankan Mangsa! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.