Sunday, July 3, 2016

Aksi Memalukan Remaja Bangga Kongsi Gambar Diraba Teman Lelaki Jadi Viral!

Realiti zaman sekarang, bagi pasangan yang sedang bercinta apabila sanggup mengenepikan hukum halal dan haram dalam perhubungan. Lebih teruk apabila ada yang mempamerkan aksi kemesraan di laman-laman sosial. Jika dapat dilihat, aksi yang dipamerkan kadang-kadang mengalahkan bagi pasangan yang sudah halal statusnya.

Beberapa keping gambar menunjukkan aksi memalukan seorang wanita berbaju putih dan kelabu sedang berbaring di atas paha teman lelakinya yang berbaju biru di dalam sebuah kereta telah tersebar di laman sosial.


Jelas terpapar melalui gambar itu si teman lelaki sedang meraba te*** wanita itu sedangkan si perempuan hanya mampu memuncungkan mulut seolah-olah ‘sedap’ dengan perbuatan teman lelakinya itu.


Sungguh memalukan dan sedih dengan tindakan wanita berkenaan kerana merelakan dirinya diperlakukan sedemikian rupa.


Walhal belum tentu dia bakal berkahwin dengan teman lelakinya itu tetapi segala-galanya sudah diserahkan. Inilah jadinya apabila merasakan dunia ini mereka yang punya.

Sudahlah melakukan aksi tidak senonoh, dengan selamba dan tanpa segan silu memuat naik gambar aksinya itu untuk tatapan umum di media sosial. Dasar orang yang tak tahu malu!

Aksi Memalukan Remaja Bangga Kongsi Gambar Diraba Teman Lelaki Jadi Viral! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.