Saturday, July 30, 2016

4 Sebab Kenapa Perempuan Cantik Susah Mendapat Jodoh

Mesti anda perasan, kebanyakan perempuan cantik susah hendak dapat jodoh atau masih lagi single. Sebab apa?

Rupa dah ada, takkan la tak ada siapa yang nak. Mesti ramai yang beratur nak jadikan kekasih atau bakal isteri.

Tapi kajian mendapati, perempuan yang cantik bukannya tiada siapa yang mahukan, tapi sebab sikap mereka yang terlalu memilih.


1. Terlalu Memilih Pasangan

Kebanyakan perempuan cantik inginkan pasangan yang sepadan dengan mereka. Kalau dah cantik mestilah nak pasangan yang kacak, barulah secocok. Yang rupa biasa-biasa memang diorang tak pandang.

2. Gaji & Pangkat Tinggi Dari Lelaki

Dah la cantik, gaji beribu-ribu sebulan. Memang betul, kebanyakan perempuan cantik inginkan lelaki yang bergaji lebih besar dari mereka. Sebab tu lelaki tak berani nak try wanita cantik, takut kena reject.


3. Serik Nak Bercinta

Siapa kata perempuan cantik tak pernah putus cinta? Kebanyakan perempuan cantik jadi mangsa lelaki buaya darat. Memang susah nak dapatkan kepercayaan balik. So, perkara biasa bila tengok perempuan cantik stay single.

4. Tidak Serius

Kebanyakan perempuan cantik ni jenis tak serius dalam hubungan. Disebabkan ada rupa yang cantik dan ramai lelaki sanggup beratur, mereka tidak serius pada yang satu. Bagi mereka, ada lagi lelaki yang jauh lebih baik.

Sumber : Hanasuva.com

4 Sebab Kenapa Perempuan Cantik Susah Mendapat Jodoh Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Media PenMerah

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.