Saturday, June 18, 2016

(VIDEO) Doktor Post Mortem Mayat Budak, Apa Yang Dijumpai Dalam Badannya Buat Ramai Marah... KEJAM!

Statistik PDRM menyatakan daripada 2011 hingga 2015 terdapat 9,781 kes kanak-kanak hilang dilaporkan di seluruh negara. Ia melibatkan 7501 perempuan dan 2280 lelaki.

Utusan Online melaporkan daripada jumlah tersebut, nasib 659 atau tujuh peratus dari jumlah kanak-kanak yang hilang itu masih belum ketahui hingga kini. Selalu juga kita dengar sindiket menjual organ dan menggunakan jasad kanak-kanak yang hilang sebagai mekanisma menyeludup dadah.

Melihat video ini akan membuatkan kita lebih percaya kepada dakwaan di atas. Meskipun kes dalam video ini berlaku di luar negara tetapi ia tidak mustahil kaedah yang sama telah juga digunakan oleh sindiket dadah di negara kita.


Kanak-kanak berusia 2 tahun ini hilang ketika melawat Mexico dengan keluarganya. 45 minit kemudian di sempadan, ibu yang malang ini mendapati seorang lelaki membawa seorang kanak-kanak yang seiras anaknya.

ARTIKEL MENARIK:-  Yang Tinggal Di Rumah Kau Tu Bukan Ibu Mertua Kau, Dia Dah Lama Meninggal...!

Setelah lelaki tersebut menyedari diperhatikan ibu kanak-kanak ini.Lelaki berkenaan terus melarikan diri dan meninggalkan jasad kanak-kanak malang ini. Bila diperiksa kanak ini telah meninggal dunia (dibunuh) dan hampir semua organ dalamannya dibuang dan digantikan sejumlah kokain.

Ya Allah, kesiannya! Walaupun berlaku di luar negara, kita patut berhati hati. kesian kepada anak-anak yang tidak mengenal erti kehidupan lagi. Tolonglah SEBARKAN video ini, agar semua tahu bagaimana modus operandi mereka yang jahat ini. Hanya kerana WANG, manusia dibuat seperti anak patung.

(VIDEO) Doktor Post Mortem Mayat Budak, Apa Yang Dijumpai Dalam Badannya Buat Ramai Marah... KEJAM! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.