Thursday, June 9, 2016

(VIDEO) Beli Lauk Ikan Di Bazar Ramadhan Untuk Berbuka, Tapi Bila Nak Berbuka Penuh Ulat! Meloyakan

Hari ini genap 4 hari umat Islam khususnya yang tinggal di Malaysia berpuasa. Bila puasa ni, sudah menjadi kewajipan bagi masyarakat akan pergi ke bazar untuk mencari makanan kegemaran. Pelbagai lauk pauk dan kuih muih, air ada dijual.

Tapi yang tak bestnya bila ada aduan daripada pengunjung yang mengatakan mereka ‘terkena’ bila lauk yang dibeli basi dan ada ulat! Aduhai, tak elok buat macam ni.


Assalamualaikum kawan2 fb semua.. Sebelum tu saya minta maaf andai video saya nie tidak menyenangkan mana2 pihak.. Motif viral saya pada video ni bukan nak jatuhkan peniaga melayu diluar sana cuma sekadar perkongsian pengalaman saya sebagai seorang pembeli maksud pembeli disini saya membeli dengan wang bukan saya ambil FOC.. Bila sebut pasal wang ni.. Saya sedikit terkilan dgn peniaga yang menjual juadah berbuka di bazar kawasan saya ni.. Kenapa saya terkilan?? kawan2 semua boleh tgk sendiri video serta gambar yang sy kongsikan ni.. Saya xmau cakap lebih2 apa yg saya tau TOBAT LAHOM sy xkan beli di tempat tu lagi..

ARTIKEL MENARIK:- Video - Setiausaha Kantoi Perah Susu Dalam Kopi Bosnya

Perkongsian tersebut mendapat perhatian hampir beratus-ratus pelayar yang kebanyakannya menyuruh insan lain supaya berhati-hati ketika membeli lauk di bazar.


Posted by Alias Ismail on Tuesday, June 7, 2016 Posted by Alias Ismail on Tuesday, June 7, 2016

(VIDEO) Beli Lauk Ikan Di Bazar Ramadhan Untuk Berbuka, Tapi Bila Nak Berbuka Penuh Ulat! Meloyakan Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.