Wednesday, June 1, 2016

Tiga Tahun Berkahwin, Mawar Fareeda Akui Rasa TERCABAR Dengan Fizo Omar!

Memang tidak dapat diakui, Fizo Omar di antara artis yang hebat dalam perniagaan sementara itu pula Mawar Fareeda pula popular dengan beberapa kes viral di laman sosial baru-baru ini.


Namun, Mawar akui Fizo sebenarnya lebih berbakat dalam bidang masakan dan menyebabkan jutawan tudung ini tercabar dengan kebolehan suaminya itu.
“Saya akui kalau di rumah, Fizo yang banyak berada di dapur berbanding saya kerana memasak adalah kesukaan dia manakala saya pula lebih kepada mengemas. Almaklumlah, lelaki kalau buat kerja dapur akan jadi tunggang langgang dan di situlah tugas saya (mengemas).
ARTIKEL MENARIK:-  Berang Dicop 'GAY' Selepas Video Tersebar, Ini Komen MENUSUK KALBU Khai Bahar Buat Netizen
“Tiga tahun mendirikan rumah tangga, jujur ada juga rasa tercabar dengan situasi itu. Justeru, saya tawar diri untuk cuba dalami ilmu memasak dengan Fizo apatah lagi kami sekarang telah memiliki restoran sendiri iaitu ‘FizoMawar Kitchen’ yang dibuka pada Disember tahun lalu,

Kini Mawar mula berlajar dan mendalami ilmu masakan dari Fizo. Pasangan ini juga telah pun menjadi duta kepada produk F&N dan bakal mempunyai rancangan memasak sendiri.

Tiga Tahun Berkahwin, Mawar Fareeda Akui Rasa TERCABAR Dengan Fizo Omar! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.