Wednesday, June 15, 2016

Ramai Yang Hendak BELASAH Wanita 'Seksi' Berbaju Merah Ini, Kenapa?

Ramai netizen menyatakan mahu membelasah dan memberi penumbuk sekiranya terjumpa dengan dengan ‘wanita’ seksi berbaju merah ini. Dah kenapa pulak nak belasah dia?

Rupanya-rupanya wanita yang gemar tampil berpakaian seksi untuk menggamit perhatian orang ramai di kawasan terbuka pada ‘siang-siang’ hari di Chengdu, China ini adalah pondan yang terlalu yakin dia dipandang jelita oleh orang sekeliling.


Walau bagaimanapun di alam realiti nyata berbeza kerana ramai orang berasa meluat melihatnya.

Seorang netizen meninggalkan komen pada gambarnya, “Aku nak sangat belasah dia kalau jumpa. Menyakitkan mata betul!”

Pandangan itu dikongsi ramai pelayat internet lain di China terutama lelaki yang meluat melihat aksi manja gedik ‘wanita’ berkenaan.

ARTIKEL MENARIK:- BIKIN PANAS! SURAT TERBUKA Syed Saddiq, Pendebat Terbaik Asia Buat TMJ Yang Penuh MAKNA MENDALAM

Namun, ada juga netizen yang lebih bertimbang rasa apabila mengatakan ianya adalah hak asasi si polan berkenaan untuk berpakaian seperti mana dimahukan.
“Setiap orang ada hak untuk berpakaian apa sahaja yang dia nak, itulah hak asasi manusia namanya,” bela seorang netizen.
Jom lihat gambar-gambar yang membangkitkan kemarahan netizen tertentu di bawah ini, dan anda nilaikan sendiri perasaan anda selepas melihatnya.Ramai Yang Hendak BELASAH Wanita 'Seksi' Berbaju Merah Ini, Kenapa? Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.