Sunday, June 5, 2016

MENARIK! Gambar Sekitar Bulan Madu Hafiz Suip Dan NureffySeperti pasangan pengantin baru lain juga yang mendirikan rumah, tidak sah sekiranya tidak pergi berbulan madu. Begitu jugalah bagi pasangan sejoli Hafiz Suip dan Nureffy Jesreel yang melangsungkan perkahwinan tempoh hari telah berangkat ke Gold Coast, Australia untuk berbulan madu disana.

Kenangan indah mereka di sana itu dikongsi bersama menerusi laman Instagram.

Melalui perkongsian gambar-gambar disana, ternyata Hafiz dan isteri begitu gembira sekali menikmati negara penuh bersejarah itu. Walau ada ketikanya cuaca di sana tidak begitu baik kerana sering hujan tetapi ia tidak menghalang pasangan ini untuk terus meluangkan masa bersama sebelum kembali bekerja.


Apapun, buat Hafiz dan isteri, selamat menikmati percutian bulan madu anda dan semoga percutian ini akan memberi seribu satu kenangan manis buat pasangan ini. Dan semoga perjalanan pulang pasangan ini ke Malaysia nanti selamat. Berikut kami kongsikan beberapa gambar mereka ketika bercuti disana. MENARIK! Gambar Sekitar Bulan Madu Hafiz Suip Dan Nureffy Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.