Thursday, June 2, 2016

Gadis Maut Dalam Keadaan Mengerikan, Tisu Tersumbat Dalam Kemaluan!

Seorang gadis cantik berusia 20 tahun ditemui maut dalam keadaan mengerikan dengan tisu tersumbat dalam kemaluannya di Indonesia, Isnin lalu.

Mayat mangsa dilihat berada atas katil dalam keadaan separuh bogel selepas ibunya Aoh Maesaroh, 40, dan ibu saudaranya dikenali sebagai Nani, 30, menjenguk dari tingkap bilik mangsa selepas panggilan mereka tak disahut manakala pintu bilik dikunci dari dalam, sejak jam 6.30 pagi.

Ketika ditemui Heti didakwa ibunya masih hidup dengan mulut berbuih dan muka bengkak.


Terdapat tisu berdekatan badan dan di kemaluannya, membuatkan mangsa disangka diperkosa sebelum dibunuh.

Siasatan kemudiannya mendapati mangsa dibunuh teman lelakinya selepas mereka mengadakan hubungan seks.

Menurut laporan polis, suspek mengaku datang ke rumah Heti Sulastri, 20, di Kampung Leuwikeked Cijulang yang terletak di Daerah Sukabumi, Jabar pada waktu malam tanpa pengetahuan ibu bapanya sebelum mengadakan hubungan intim dengan mangsa.


Bagaimana pun setelah mengadakan hubungan seks suspek menerima satu mesej di telefon bimbit daripada seorang perempuan yang mengajaknya keluar dan secara kebetulan, mesej tersebut dibaca oleh Heti.

Keadaan rumah mangsa selepas pembunuhnya diketahui.
Cemburu dengan mesej tersebut, Heti dikatakan bergaduh dengan suspek sebelum dia dicekik sehingga mati apabila suspek panik melihat mangsa tidak dapat menahan diri daripada meninggikan suara.

Suspek kemudiannya menutup muka mangsa menggunakan cadar dan mencuri telefon bimbit serta barangan kemas miliknya agar pihak polis mengesyaki kejadian itu adalah kes rompakan.

Namun sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah juga. Polis akhirnya berjaya menahan suspek yang kemudiannya mengaku pembunuhan itu adalah perbuatannya. 

Gadis Maut Dalam Keadaan Mengerikan, Tisu Tersumbat Dalam Kemaluan! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.