Saturday, May 28, 2016

Siapakah Sebenarnya Lelaki Mirip Tun M Ini? PENDEDAHAN EKSKLUSIF DIBONGKAR!

Kita mungkin sering mendengar mengenai setiap orang termasuk kita ini mempunyai tujuh orang kembarnya di seluruh dunia walaupun tidak mempunyai sebarang pertalian darah. 

Namun sejauh manakah kebenaran mengenai perkara tersebut tidak dapat dipastikan kerana ia belum berjaya dibuktikan, mungkin sekadar mitos atau rekaan semata-mata.

Setelah baru-baru ini viral mengenai Nampak Sama Tapi Bukan Dia... Inilah Kembar KPN Yang Berjaya Ditemui, OHSEM!! dan juga Bagaikan Pelanduk Dua Serupa! Lelaki Seiras Arwah Pak Yus Jambu Ditemui Mengejutkan Netizen (GAMBAR), kini menjadi viral pula tentang seorang lelaki yang dikatakan wajahnya hampir menyerupai mantan Perdana Menteri keempat Malaysia, Tun Dr Mahathir Bin Mohamad.


Siapakah lelaki ini?

Beliau adala saudara Pinarayi Vijayan yang merupakan Ketua Menteri Wilayah Karala di Selatan India, beliau merupakan seorang ahli politik bagi Parti Politburo of the Communist (Marxist).


Sebelum ini beliau merupakan seorang setiausah Wilayah Kerala di mana berkhidmat dari 1998 hingga 2015 sebelum dilantik menjadi Ketua Menteri.

Jom kita lihar gambar beliau, serupa atau tidak dengan wajah Tun Mahathir.Siapakah Sebenarnya Lelaki Mirip Tun M Ini? PENDEDAHAN EKSKLUSIF DIBONGKAR! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.