Tuesday, May 17, 2016

Pengantin Perempuan Tersilap Suami Di Malam Pertama, Inilah Kisah Sebenar Yang Berlaku Mengejutkan Ramai!

Seorang pengantin perempuan yang mahu menyambut perkahwinannya dengan mengadakan $ek$ pada awal pagi selepas majlis itu berlangsung terkejut apabila menyedari lelaki yang berada di atas katil bukan suaminya tetapi pengapit pengantin lelaki.

Pengantin perempuan itu yang mahu dikenali sebagai Huang dikatakan pergi ke bilik mandi pada awal pagi selepas malam majlis perkahwinan.

Dia dengan seronok kembali ke bilik yang disangka biliknya dan mula meraba lelaki berkenaan yang disangkakan suaminya.Sebenarnya lelaki itu ialah pengapit suaminya ketika majlis perkahwinan mereka dan dia tidak menyedari bahawa dia sudah mengadakan $ek$ hinggalah sejurus selepas hari mula cerah.

Semua penghuni rumah berkenaan mengelilinginya dan selepas perbahasan hangat, mereka memutuskan cadar kotor keluarga itu tidak boleh dibasuh secara terbuka dan pengapit terbabit perlu membayar pampasan kepada pengantin baru itu berjumlah 20000 yuan bersamaan lebih kurang RM12, 324 ribu.

Namun, keputusan itu dibantah oleh pengapit tersebut yang mendakwa dirinya tidak melakukan sebarang kesalahan dan tidak mempunyai wang untuk diberikan kepada pasangan pengantin itu.

Pasangan berkenaan kemudian mengheretnya ke balai. Malangnya, pihak polis enggan menyiasat kes itu kerana berpendapat apa yang terjadi bukanlah kes ro9ol .

Kerana kecewa, mereka kemudian memfailkan tuduhan ro9ol terhadap lelaki itu di Mahkamah Rakyat Bandar Napo. Lebih malang, mahkamah turut menolak kes itu dengan menyatakan tidak ada keganasan atau paksaan digunakan oleh pengapit itu.

Pengantin Perempuan Tersilap Suami Di Malam Pertama, Inilah Kisah Sebenar Yang Berlaku Mengejutkan Ramai! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.