Monday, May 9, 2016

PADAH Gemar Pamer Kebahagiaan Di Laman Sosial, Lihat Apa Yang Jadi Pada Wanita Cantik Ini... SUBHANALLAH MENGEJUTKAN!!!

Seringkali kita lihat segelintir pengguna laman sosial mempamerkan kebagiaan mereka buat tatapan umum tanpa memikirkan kesan yang bakal diterima.

Ye memang kita rasa kita tidak mengganggu orang namun kadangkala kebahagiaan yang kita kecapi bukan semua orang akan senang walaupun adik beradik sendiri. HARUS DIINGAT ITU!Meskipun di zaman sekarang di mana teknologi canggih dan ilmu IT lebih meluas, tidak dapat dinafikan masih ada lagi manusia yang berfikiran kolot dan tidak bertamadun.

Apa yang dikongsikan oleh wanita ini haruslah dijadikan pengajaran. 

Ada orang tidak suka kita asyik syok sendiri tayang kebahagian. Bagi mereka itu adalah privacy. Mungkin yang melakukan perbuatan khianat ini ada dendam yang tersimpan mana kita tahu kan ? Rambut sama hitam, tapi hati lain-lain.


Ikuti luahan gadis ini yang pernah menjadi mangsa sihir pemisah.Ada betulnya apa yang cuba disampaikan wanita ini. Bukan tak boleh berkongsi segala kegembiraan tapi biarlah berpada-pada.

Apa-apa pun masing-masing ada hak dan sebab tersendiri untuk berkongsi apa yang dirasakan.

Sumber : Facebook DjNurul Husna

LAGI ARTIKEL MENARIK:-
PADAH Gemar Pamer Kebahagiaan Di Laman Sosial, Lihat Apa Yang Jadi Pada Wanita Cantik Ini... SUBHANALLAH MENGEJUTKAN!!! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Media PenMerah

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.