Thursday, April 28, 2016

(Video) Kemalangan Tragis Kanak-Kanak 'Dilenyek' Kereta Ketika Ibu Sibuk Bermain Telefon Bimbit

Akibat kecuaian seorang ibu telah mengakibatkan berlakunya kemalangan ke atas anak kandung sendiri.

Kemalangan tragis yang cukup menyayat hati itu berlaku di bandar Lu’an di timur China apabila seorang kanak-kanak lelaki berusia dua tahun dikenali sebagai Han Han telah dilanggar oleh sebuah kereta ketika ibunya sibuk dengan telefon bimbitnya.

Artikel menarik:- Video - Setiausaha Kantoi Perah Susu Dalam Kopi Bosnya


Video berdurasi 40 saat itu dirakamkan melalui kamera CCTV yang menunjukkan bagaimana kanak-kanak itu berjalan menuju ke jalan ketika ibunya sibuk dengan telefon bimbitnya. 


Tanpa diduga sebuah kereta yang melalui jalan itu telah melanggar kanak-kanak berkenaan. Dia dibawa ke hospital namun kecederaan yang dialami adalah parah.

Tragedi itu telah mencetuskan perdebatan hangat di China dengan ramai yang menyalahkan wanita berkenaan. Kes itu kini disiasat oleh polis.

Jadi bagi semua ibu bapa yang bertanggungjawab ambil lah ikhtibar daripada tragis itu kerana sesal terdahulu berpada-pada, sesal kemudian tiada gunanya.


LAGI ARTIKEL MENARIK:-

1) Majlis Simple, Hantaran Tiada Tapi Pernikahan Saya Tak Kekal - Luahan Sayu Wanita Ini Bikin Sebak!

2) Wanita Bengang, Belum Nikah Tapi Disuruh Urine Test! Doktor Ini Tampil Perjelas Alasan Sebenar

3) EKSKLUSIF! Pendedahan Sebenar Disebalik Kisah Pelarian Rohingya, Tak Sangka Sampai Macam Tu Sekali Mereka Diperlakukan!

(Video) Kemalangan Tragis Kanak-Kanak 'Dilenyek' Kereta Ketika Ibu Sibuk Bermain Telefon Bimbit Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Media PenMerah

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.