Thursday, April 28, 2016

(VIDEO) Aksi JIJIK Wanita Letak Air Kencing Dalam Jus Majikan Cetus Kemarahan Ramai!

Ya Allah betapa jijiknya tindakan wanita ini. Menjadi viral di laman sosial dengan sebuah video yang dimuat naik memaparkan aksi seorang wanita yang dipercayai pembantu rumah bertindak meletakkan air kencing dalam segelas jus majikannya, lapor Mirror.uk.

Video menjijikan berdurasi 53 saat itu dirakam melalui kamera yang disembunyikan dan  dimuat naik dalam laman perkongsian LiveLeak dua hari lalu.

Artikel menarik:- Kenapa Lambat Sangat Kak? Orang Lain Pun Nak Pakai! Lelaki Ni Menyesal Lantang Tegur Kakak Di ATM

Dalam rakaman tersebut, seorang wanita yang memakai pakaian seragam berwarna biru menyediakan segelas minuman dan diletakkan di atas kabinet dapur.


Selepas wanita itu meninggalkan dapur berkenaan, seorang wanita lain yang berpakaian warna hijau dan berselendang mengambil sebuah bekas lain dan kemudian memasukkannya di dalam pakaiannya.

Wanita berkenaan kemudian dilihat menuang cecair di dalam bekas berkenaan dipercayai air kencing ke dalam minuman tersebut.

Sementara itu, memetik Metro.UK, perlakuan wanita berkenaan dirakam oleh majikannya warga Kuwait yang ragu-ragu dengan wanita itu ketika menyediakan sarapan pagi kepadanya.

Bagaimanapun, maklumat terperinci mengenai kejadian itu tidak dapat dipastikan, namun perbuatan wanita itu mengundang kritikan netizan yang rata-rata menganggap ia perbuatan yang menjijikkan.


LAGI ARTIKEL MENARIK:-

1) AWAS!! Kenali Ular Berbisa Dan Langkah Yang Perlu Dilakukan Jika Dipatuk Ular

2) KISAH SEBENAR Remaja Diikat Ditiang Dan Dibelasah Orang Awam TERBONGKAR!

3) Tan Sri Annuar Tampil Perjelas Isu Dakwaan Dr Seri Vida Ancam Tarik Diri Taja PQPTRW

4) MENGEJUTKAN! Dua Murid Meninggal Dunia...Hasil Bedah Siasat Rungkai Punca Kematian

(VIDEO) Aksi JIJIK Wanita Letak Air Kencing Dalam Jus Majikan Cetus Kemarahan Ramai! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Media PenMerah

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.