Thursday, April 7, 2016

SUBHANALLAH! Janin Usia 15 Minggu Hidup, Akhirnya Menjadi Bayi Yang Sihat Dan Comel... MENGEJUTKAN!!

Kuasa ALLAH SWT tiada siapa yang boleh menghalang. DIA yang menentukan apa yang berlaku. Jika DIA berkehendak sesuatu itu berlaku, pastinya akan berlaku. Anda jangan terkejut apabila janin berusia 15 minggu masih bernyawa walaupun keadaannya hanya 50-50. Bayangkan hanya berusia tiga bulan, akhirnya menjadi bayi yang sihat. Kes sebegini jarang berlaku sebenarnya. Tetapi ada juga yang dilahirkan cukup bulan tetapi berat kurang. Kemudian banyak pula jangkitan yang dialami oleh bayi tersebut. Tetapi jika di jaga dengan baik dan rapi, nescaya bayi yang asalnya mempunyai banyak masalah kesihatan, akan menjadi sihat. 

Paling penting ubat dan juga nutrisi yang baik diperlukan oleh mereka. Selain dari itu sentiasa berada doa kepada yang Maha Esa agar segalanya dipermudahkan.

Gambar ini bukti yang ingin kami kongsikan bersama anda. Lihatlah kebesaran Yang Maha Esa. Daripada janin akhirnya menjadi seorang bayi yang sihat. Bukan sahaja sihat malah comel juga. Semoga kanak-kanak ini membesar dengan sihat dan sentiasa dilindungi Yang Maha Esa. 

SUBHANALLAH! Janin Usia 15 Minggu Hidup, Akhirnya Menjadi Bayi Yang Sihat Dan Comel... MENGEJUTKAN!! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Media PenMerah

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.