Saturday, April 9, 2016

SEBAK! Alasan Wanita Ini Sering Hantar Mesej Kepada Nombor Arwah Suami Bikin Anda TERKEDU !!!

Tiada siapa pun yang sanggup kehilangan insan tercinta dalam kehidupan secara tiba-tiba. Walaupun ia bukanlah hal yang sangat mudah bagi sesetengah orang untuk menerima kenyataan tersebut namun seperit apapun sebagai hamba harus menerima segala Qada dan Qadar dariNYA.

Tentu perkara yang biasa di lakukan bersama setiap hari hingga ia menjadi satu kebiasaan. Namun apabila ia sudah tiada kebiasaan bersama itu akan menjadi satu keadaan yang membuat kita akan teringat pada dia, teringat akan wajah yang dirindui, senyuman gelak tawa serta kasih sayang yang di curahkan.Perkara inilah yang di alami oleh seorang isteri atas kehiangan suami tercintanya dimana kenangan manis aktiviti bersama ketika arwah suaminya masih hidup tidak dapat lupakan sampai ia menelefon dan menghantar mesej pada nombor arwah suaminya.

Berikut coretan isteri tersebut.


Al-fatihah buat suamiku


Saya masih ingat 10 bulan yang lalu, sehari sebelum nikah, kami cukup teruja sehinggakan dia kerap kali mesej dan telefon saya sambil berkata kita akhirnya akan berkahwin.

Dia tak sabar mahu saya jadi isterinya buat selama – lamanya. 1O bulan yang lalu suami saya merupakan kebahagian saya namun 10 bulan kemudian, dia disemadikan. Tiada apa yang tinggal cuma kenangan dan namanya sahaja. Allah mengetahui betapa saya sangat merindui dia. Inna Lillahi wa inna ilaihi raji'un. Al Fatihah buat suamiku. 

P/S : Sama-sama kita sedekahkan AL-FATIHAH

LAGI ARTIKEL MENARIK:- SEBAK! Alasan Wanita Ini Sering Hantar Mesej Kepada Nombor Arwah Suami Bikin Anda TERKEDU !!! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.