Sunday, April 24, 2016

Respon Panas Dr Seri Vida Isu Tajaan Bola Sepak Kelantan 'Di Luar Jangkaan' Yang Mengejutkan Ramai!

Penaja utama Kelantan, Datuk Seri Dr Hasmiza Othman tidak menolak kemungkinan beliau menarik diri daripada menaja skuad Pamoga Qu Puteh The Red Warriors (PQP TRW) dalam saingan Liga Malaysia musim ini.Pengasas Vida Beauty yang dikenali panggilan Dr Vida itu menjawab khabar angin yang tersebar dalam laman sosial mengatakan beliau akan menghentikan tajaan bernilai jutaan ringgit itu susulan prestasi terumbang-ambing skuad pantai timur itu dalam saingan musim ini.
“Saya tidak nafikan (khabar angin itu). Saya seorang ahli perniagaan, saya nak apa yang saya jual (produk) berkesan dan membantu (pasukan).
"Tetapi kalau mereka tak tingkatkan prestasi, jualan saya pula menjunam macam mana saya hendak bayar (gaji)," katanya dalam sidang media malam tadi.
LAGI ARTIKEL MENARIK:-

1) Wanita Bengang, Belum Nikah Tapi Disuruh Urine Test! Doktor Ini Tampil Perjelas Alasan Sebenar

2) Sayang Sebenarnya Nak Jual Rumah RM11 Juta Ni Tapi Terpaksa Sebab... - Dato Aliff Syukri

3) EKSKLUSIF! Pendedahan Sebenar Disebalik Kisah Pelarian Rohingya, Tak Sangka Sampai Macam Tu Sekali Mereka Diperlakukan!

4) Mengejutkan! Anda Pasti Tak Percaya, Inilah Wajah Dato Vida Zaman Muda

Respon Panas Dr Seri Vida Isu Tajaan Bola Sepak Kelantan 'Di Luar Jangkaan' Yang Mengejutkan Ramai! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.