Tuesday, April 19, 2016

NAFSU BINATANG! Lelaki Terima Padah Gigit Kemaluan Isteri Hingga Putus

Seorang lelaki yang baru pulang ke Indonesia setelah bekerja sebagai buruh di Malaysia  telah dihadapkan ke mahkamah keluarga Masjid Kota Medan setelah ditangkap oleh pihak polis negeri itu kerana didakwa menggigit biji kelentit isterinya sampai putus.

Abdul Waris 30 tahun dari bandar Padang Bulan, Medan manakala isterinya Nor jannah berasal dari Pekanbaru telah berkahwin pada januari awal tahun lepas atas dasar suka sama suka.Nor jannah menceritakan kejadian tersebut terjadi pada jam 10.00 malam bertarikh 2 April 2016 yang lalu dia bersama suaminya mengadakan hubungan intim, namun pada malam itu katanya suaminya agak keterlaluan dalam hal tersebut.
“Memang saya mengaku suami saya suka dengan s3ks ganas tapi saya tidak menyangka akan berlaku sampai ketahap seperti ini Walaupun hampir setahun tidak berjumpa” katanya.
Mangsa yang menjerit kesakitan terpaksa dibawa ke hospital Kota Medan setelah memaklumkan kepada ibu bapa mertuanya yang tinggal berdekatan untuk mendapat rawatan segera kerana mengalami pendarahan yang cukup teruk di bahagian tersebut.


Bagaimana pun Abdul Waris 30 tidak mengaku tidak bersalah di mahkamah tersebut atas tuduhan menggigit kelentit isterinya yang berusia 25 tahun ketika mengadakan hubungan intim.

Terkejut dengan jawapan itu Nor Jannah hampir membuka kain pelikat yang dipakainya pada ketika itu untuk  menunjukkan bukti perbuatan suaminya itu bagi meyakinkan hakim mahkamah ,namun perlakuan itu berjaya dihalang oleh polis wanita di situ.

Suaminya itu mendiamkan diri sebelum akhirnya beliau mengaku bersalah.
“Saya tak menyangka akan berlaku seperti itu, mungkin saya terlalu mengikutkan nafsu yang sudah lama saya pendam”, katanya.
Pihak mahkamah telah menetapkan Abdul Waris diminta membayar 27 juta (RM 8 Ribu) sebagai ikat jamin.

Isterinya yang malang itu pula telah meminta kepada suaminya itu untuk menceraikannya dengan talak tiga di mahkamah tersebut.

Bagaimanapun tertuduh gagal untuk menjelaskan wang ikat jamin itu dan di hantar ke penjara Deli untuk menunggu sebutan kes semula pada 28 april 2016.

NAFSU BINATANG! Lelaki Terima Padah Gigit Kemaluan Isteri Hingga Putus Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.