Saturday, March 26, 2016

Lydiawati Perjelas Isu Belasah 'Pengkid'

Sebelum ini pelakon Lydiawati ada memaklumkan dia sering diganggu seorang wanita kepada Harian Metro. Namun semalam, Lydiawati hilang sabar dan memuatnaik dua bahagian video wanita yang didakwa sebagai pengkid itu dibelasah sehingga menjadi viral kerana ingin memberi pengajaran kepada semua yang menontonnya.

Artikel menarik:- Video Gadis Bertindak Macam Jantan Di Bachok Tersebar. MEMALUKAN!

Lydiawati Perjelas Isu Belasah 'Pengkid'

Lydiawati menerusi laman Facebooknya Lyd Saimon, bagaimanapun memaklumkan dia tiada niat untuk bermegah-megah dengan video yang dimuat naik itu, sebaliknya punya alasan sendiri.

Lydiawati Perjelas Isu Belasah 'Pengkid'

“Saya sudah tidak tahan diganggu beratus-ratus panggilan telefon dan SMS berunsur gangguan seks saban hari. Saya mulanya tidak syak apa-apa. Dia mendakwa peminat saya dan sanggup berbuat apa sahaja termasuk membelikan rumah serta membiayai kehidupan saya”
 “Dia mengaku mempunyai harta dan aset ratusan juta ringgit di luar negara serta berkawan dengan selebriti terkenal di luar negara,” memetik kata-kata Lydiawati sebelum ini kepada Harian Metro.

Itulah, siapa suruh kacau orang sangat, kan? Mungkin apa yang dilakukan kali ini oleh wanita itu sangat melampau sehingga Lydiawati hilang kesabaran. Rata-rata pengkomen di Facebook Lydiawati menyokong tindakan pelakon itu sebagai pengajaran kepada wanita tersebut dan sesiapa yang bersikap sepertinya.

Moralnya, jangan jadi stalker.

Lydiawati Perjelas Isu Belasah 'Pengkid' Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.