Sunday, March 13, 2016

Kisah Wanita Serang Suami Di Majlis Perkahwinan, Kali Ni Giliran Isteri Pula 'Diserang' Bekas Teman Lelaki

Menjadi viral di laman sosial baru-baru ini dengan kisah wanita yang ditinggalkan suami selama tiga bulan namun selepas itu terjadi sesuatu yang tidak dijangka apabila lelaki tersebut telah melangsungkan pernikahan dengan perempuan lain secara senyap-senyap. Keadaan menjadi lebih kecoh apabila majlis perkahwinan mereka diserang oleh isteri pertama bernama Ayu.

Pastinya ramai yang menonton video itu yang menjadi viral baru-baru ini. Kisah tersebut nyata mendapat perhatian ramai netizen yang turut melahirkan rasa simpati dengan nasib yang menimpa Ayu. Tidak kurang juga mengundang kemarahan sesetengah pihak yang meghentam tindakan lelaki itu!

Kisah Wanita Serang Bekas Suami Di Majlis Perkahwinan, Kali Ni Giliran Isteri Pula 'Diserang' Bekas Teman Lelaki

Namun, nampaknya serangan terhadap si suami berkenaan kerana sikapnya itu bukanlah tamat di situ sahaja, kini isteri lelaki berkenaan yang dianggap 'perampas' oleh netizen juga turut terkena tempias.

Terbaru seorang lelaki membuat pengakuan menerusi laman Facebook bernama Yazid Vice II dimana mendakwa dia bekas teman lelaki kepada wanita berkenaan. Lebih mengejutkan lelaki itu turut mendedahkan kisah hubungan mereka sebelum ini di mana katanya wanita berkenaan telah berlaku curang semasa menjalinkan hubungan dengannya.

Kisah Wanita Serang Bekas Suami Di Majlis Perkahwinan, Kali Ni Giliran Isteri Pula 'Diserang' Bekas Teman Lelaki

Kisah Wanita Serang Bekas Suami Di Majlis Perkahwinan, Kali Ni Giliran Isteri Pula 'Diserang' Bekas Teman Lelaki

Status berkenaan turut mendapat perhatian Nor Idayu Zulkifli iaitu wanita yang hadir ke perkahwinan suaminya itu yang kini telah pun diceraikan.

Artikel berkaitan:- EKSKLUSIF! Luahan Sayu Wanita Ditinggal Suami 3 Bulan Kini Sah Cerai Talak Tiga (Video)

Menurut Idayu, dia amat mengenali wanita berkenaan dan dengan nada yang dilihat agak sinis menyatakan rasa ingin menangis apa dengan mesej yang dibacanya itu.
"Semoga korang berdua bahagia selamanya atas penderitaan yang korang bagi pada aku," katanya.

Kisah Wanita Serang Suami Di Majlis Perkahwinan, Kali Ni Giliran Isteri Pula 'Diserang' Bekas Teman Lelaki Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.