Tuesday, February 23, 2016

(VIDEO) TMJ Bidas kritikan Netizen Isu Bersalaman... Perghhh MENUSUK KALBU!!

Kecoh di laman sosial dengan dengan tindakan Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail Sultan Ibrahim yang didakwa bersalaman dengan isteri pemain Johor  Darul Ta'zim, Safiq Rahim menyebabkan ramai yang mempertikai dan mengkritik tindakan TMJ.


(VIDEO) TMJ Bidas kritikan Netizen Isu Bersalaman... Perghhh MENUSUK KALBU!!

Ekoran itu, TMJ tampil membidas krtikan netizen melalui satu klip video sindiran yang dipaparkan di Facebook Johor Southern Tigers.

Apa yang menarik menerusi video itu, TMJ tidak memakai sarung tangan tapi menggunakan tangan watak adiwira Hulk untuk bersalam dengan dua orang wanita.

PANAS! TMJ Bidas kritikan Netizen Isu Bersalaman... Perghhh MENUSUK KALBU!!

Sebelum ini, TMJ telah membidas kritikan-kritikan sesetengah individu yang mengkritik tindakannya itu menerusi satu posting di Facebook.
"Hanya Allah boleh membuat keputusan sama ada amalan kita diterima atau tidak. Hanya Allah yang boleh menilai sama ada kita ke syurga atau neraka.
"Kita hanya manusia dan oleh itu tidak perlu menghukum orang lain terutama perkara-perkara kecil. Islam adalah tentang kasih sayang dan menghormati antara satu sama lain, bukan tentang menghakimi orang lain terutama apabila ia melibatkan kebencian," kata TMJ.
LAGI ARTIKEL MENARIK:-Pada suatu ketika di Padang Seri Gelam. Perkara yang aneh telah berlaku sebentar tadi.----A very unusual incident happened at Padang Seri Gelam some time ago.

(VIDEO) TMJ Bidas kritikan Netizen Isu Bersalaman... Perghhh MENUSUK KALBU!! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.