Tuesday, February 23, 2016

MESTI BACA! Komen Mengejutkan Akim Isu Dakwaan Stacy Hamil Bikin Panas

Baru-baru ini menerusi rancangan Mentor Milenia, Akim Ahmad menyuarakan kata-kata seperti mengiyakan berita mengatakan isterinya Stacy sudah pun hamil. 


MESTI BACA! Komen PANAS Akim Isu Dakwaan Stacy Hamil Mengejutkan

Menurut Akim, 25, beliau akui Stacy masih belum hamil seperti yang dihebahkan. Lagipula usia perkahwinannya dengan Stacy masih lagi baharu. Meskipun begitu, mereka tetap berusaha ke arah untuk memperolah cahaya mata.
“Jujur saya katakan, Stacy masih belum hamil seperti yang disangkakan. Lagi pula usia perkahwinan kami baru menginjak sebulan setengah. Saya tidak menyalahkan peminat. Mungkin mereka teruja”.
“Apa yang boleh saya katakan, kami sedang berusaha ke arah itu dan jika ada khabar gembira pasti saya akan kongsikan kepada semua nanti,” katanya.
MESTI BACA! Komen PANAS Akim Isu Dakwaan Stacy Hamil Mengejutkan

Ahad lalu Akim dilihat sedang memangku seorang kanak-kanak lelaki sambil memberikan gambaran seolah-olah isterinya sedang hamil.

Dalam pada itu Akim berkata sejak dulu lagi dia suka kepada kanak-kanak dan aksinya pada malam itu tiada kaitan dengan status isterinya sedang hamil.

MESTI BACA! Komen PANAS Akim Isu Dakwaan Stacy Hamil Mengejutkan

Sementara itu Akim ketika ditanya mengenai soal jantina anak, beliau seboleh-bolehnya mengimpikan anak lelaki tetapi tidak memilih. Namun jika diberikan anak kembar, ia adalah bonus. 

Siapa yang tak nak anak kan. Apapun didoakan semoga Akim dan Stacy dikurniakan cahaya mata. Soal jantina anak tu tolak ke tepi janji anak yang bakal lahir nanti tu berada dalam keadaan sihat. Tak gitu?

LAGI ARTIKEL MENARIK:-MESTI BACA! Komen Mengejutkan Akim Isu Dakwaan Stacy Hamil Bikin Panas Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.