Sunday, January 3, 2016

PANAS!! Inilah Respon Mengejutkan Netizen Terhadap Syarat Dato Vida Taja KAFA

Siapa yang tidak kenal dengan Dato Seri Vida yang sering menaja beberapa program realiti. Terbaru beberapa hari lalu kecoh di media sosial apabila beliau bakal menaja Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA).

Namun sebelum menaja pasukan tersebut, Dato Seri Vida Beri Dua Syarat Sebelum Taja KAFA. Sekaligus ia mengundang perhatian netizen yang turut memberikan pendapat dan komen masing-masing berhubung perkara itu.

Para netizen, khususnya penyokong pasukan The Red Warrior (TRW) menerusi komen laman Facebook, mengutarakan pelbagai reaksi bercampur.


 PANAS!! Inilah Respon Mengejutkan Netizen Terhadap Syarat Dato Vida Taja KAFA Publish
“Aku suka syarat Datuk Vida..tajaan bukan-bukan sikit-sikit beb. Free lak tu, takkan meminta je. Jadi ikut la syarat Datuk Vida itu.. sumber duit pun daripada produk dia. Jadi korang (mereka) kena bantu naik kan produk dia tu ok,” tulis Ezlin Itin di Facebook.
“Terbaik Datuk. Color is not important (warna bukan keutamaan). Yang penting ialah suntikan semangat baru kepada TRW. Abaikan je pink itu. Bukan baju pemain ditukar tetapi stadium je. Tabik Datuk,” tulis Ery Maarof di Facebook.
“Aku suka dengan Datuk ini. Dia antara usahawan Melayu yang aku salute. Semalam lihat Hlive Datuk sangat memotivasikan. Teringin nak jadi macam itu. InsyaAllah aminn. Usaha tangga kejayaan,” tulis Hazrin Mahadi di Facebook.
 PANAS!! Inilah Respon Mengejutkan Netizen Terhadap Syarat Dato Vida Taja KAFA Publish

Sebelum ini Datuk Vida menyatakan bersedia menaja badan induk itu bagi mengharungi saingan Liga Malaysia (Liga M) musim 2016 dengan bersyarat.
“Soal tajaan, saya tidak kisah… Jika mereka tidak cukup perbelanjaan, saya boleh salurkan. Mereka memerlukan dana secepat mungkin dan saya bersedia membantu tetapi bersyarat.
“Biarlah kita sama-sama membangunkan pasukan Kelantan yang dulunya amat disegani oleh pasukan lain,” katanya.
Lagi artikel menarik:-

1)  PANAS! Dato Vida CABAR Produksi TV3 Hasilkan AJL30 Lebih Meriah

2) WOWW! Inilah Info Menarik Dato Seri Vida Yang Ramai Tidak Tahu... MENGEJUTKAN!!

3) Adira Bongkar Punca Utama Rahsiakan Perkahwinan... PANAS!!

4) OHSEM! Ahmad Maslan Kongsi Tips Tambah Pendapatan, TAK CUBA RUGI!!

PANAS!! Inilah Respon Mengejutkan Netizen Terhadap Syarat Dato Vida Taja KAFA Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.