Saturday, January 16, 2016

PANAS! Identiti Sebenar Siapa Rashid Jadi Viral Kini Terbongkar... MENGEJUTKAN!!

Sejak beberapa hari lalu, menjadi bualan hangat di media sosial dengan nama Rashid.

Apa yang mengejutkan, tak sampai 3 hari akaun tersebut diaktifkan iaitu Jadilah Seperti Rashid namun ia sudah mencecah lebih 200k. Woww!! Boleh tahan popular Rashid ni. Tapi korang mesti tertanya-tanya siapa sebenarnya disebalik nama Rashid ini kan? 


PANAS! Identiti Sebenar Siapa Rashid Jadi Viral Kini Terbongkar... MENGEJUTKAN!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kami ucapkan pada semua yang follow page Jadilah Seperti Rashid. Kami cipta page ini tak sampai 50 jam lagi tapi likers sudah mncecah 200k. Terima kasih Astro Awani, MalaysiaKini, para Admin page bersekutu (Siakap Keli i love u), para blogger dan semua individu yang follow kehidupan seorang Rashid.

Ramai yang tertanya-tanya, kenapa pilih nama Rashid? Okay, Rashid atau Murshid adalah perkataan dari bahasa Arab yang bermaksud petunjuk jalan. Kami perasan banyak sangat orang kita hari ni melakukan aktiviti harian dengan cara yang salah. Kami akan cuba betulkan melalui mesej yang disampaikan dalam bentuk gambar ringkas.

Ya kami sebagai Muslim tahu contoh terbaik adalah Rasulullah, tapi selagi apa yang Rashid buat tidak bertentangan dengan ajaran Rasulullah, apa salahnya?

Kami akan terus post dan post walaupun korang semua jemu. Kahkahkah! Kami bukanlah Rashid, dan Rashid bukanlah kami. Kami hanya mengajak kita semua untuk Jadilah Seperti Rashid.

Sumber : Facebook Jadilah Seperti Rashid

Lagi artikel menarik:PANAS! Identiti Sebenar Siapa Rashid Jadi Viral Kini Terbongkar... MENGEJUTKAN!! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.