Wednesday, January 6, 2016

PANAS! Adira Kongsi Kehidupan Selepas Berumah Tangga... PERGHH MENGEJUTKAN!!

Kecoh juga industri hiburan apabila baru-baru ini dikejutkan dengan berita penyanyi Adira yang telah berkahwin dengan salah seorang ahli VVIP.

Lebih mengejutkan, penyanyi kelahiran rancangan realiti Akademi Fantasia itu akui telah bergelar isteri kedua kepada Datuk Seri Adnan.


Meski pun berstatus isteri kedua, baginya, ia bukan alasan dia tidak boleh berbahagia seperti pasangan suami isteri lain. Beliau akui perjalanan hidupnya kini lebih bahagia slepas bergelar isteri kepada Dato Seri Adnan Abu, 37.  Malah, dia cukup gembira kini kerana mempunyai seorang suami yang bertanggungjawab dan sering ada bersama di kala dia memerlukan sokongan.
"Asalkan emak saya bahagia, saya juga bahagia. Pada saya, emak lebih penting dan restunya adalah yang paling saya perlukan apabila bernikah dengan Adnan," kata penyanyi yang dikenali sebagai Adira Suhaimi ini.
PANAS! Adira Kongsi Kehidupan Selepas Berumah Tangga... PERGHH MENGEJUTKAN!!

Ujarnya, dia tidak menolak dakwaan ada yang tidak senang hati dengan tindakkannya menjadi isteri kedua. Baginya perjalanan hidupnya kini adalah sudah ditentukan olehNya.
"Semua ini jodoh, apabila jodoh telah tertulis, ia sukar ditolak. Saya sendiri tidak menduga ini ketentuan yang ditulis untuk saya. Mungkin ada yang tidak suka, tetapi apa yang boleh saya katakan, hidup saya cukup baik kini," katanya.
Dalam pada itu, Adira meminta agar semua mendoakan kebahagiaannya.
"Saya tahu perkara ini agak mengejut dan berlaku sekelip mata. Apa pun, saya harap semuanya akan tenang seperti sedia kala.
"Buat masa sekarang, saya cuma minta mereka di luar sana mendoakan perkahwinan ini baik-baik sahaja," katanya.
PANAS! Adira Kongsi Kehidupan Selepas Berumah Tangga... PERGHH MENGEJUTKAN!!

Berita perkahwinan Adira mula menjadi buah mulut apabila Datin Red memuat naik gambarnya bersama penyanyi itu di sebuah laman sosial Facebook bulan lalu dengan kapsyen dia dan Adira kini berkongsi suami.

Artikel menarik:- 


PANAS! Adira Kongsi Kehidupan Selepas Berumah Tangga... PERGHH MENGEJUTKAN!! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.