Tuesday, January 5, 2016

Maria Farida Tampil Dedah Cerita Sebenar Isu Anak Tiri, MENGEJUTKAN!!

Kecoh seketika setelah baru sahaja bergelar ibu kepada anak-anak suami yang dinikahinya November lalu tampil cerita panas yang tercetus!

Anak tirinya Nurshazleen Anis tampil menceritakan bahawa Maria Farida telah menghasut suaminya Datuk Rahman mengabaikan kebajikan empat anak tiri yang lain.


Terkejut dengan isu tersebut, Maria Farida tampil menjelaskan perkara sebenar. Menurutnya, dia difitnah. Maria dalam pada itu menegaskan hubungannya dengan suami dan anak-anak tirinya baik.

Maria Farida Tampil Dedah Cerita Sebenar Isu Anak Tiri, MENGEJUTKAN!!
“Saya tidak faham bagaimana isu ini boleh timbul. Kami berdua memang terkejut dengan kenyataan Nurshazleen yang dibuat secara tiba-tiba ini. Hubungan suami dan anak-anak tiri saya sangat rapat, malah baru sahaja berjumpa beberapa hari lepas”
“Tiada pula timbul soal menghasut bapa mereka untuk tidak mempedulikan kebajikan anak-anak. Biarlah mereka hendak berkata apa sahaja, yang penting saya dan suami tahu keadaan sebenar”
“Saya harap mereka tidak menyesal kerana mengambil tindakan melulu seperti ini,” jelas Maria. 
Maria Farida Tampil Dedah Cerita Sebenar Isu Anak Tiri, MENGEJUTKAN!!

Sebelum ini, Nurshazleen mendakwa bapa tirinya itu, hanya mahu menjaga dua zuriat kandungnya, Nur Aisyhea Rahman, 10, dan Qalif Ryan, 6, yang merupakan anak hasil perkahwinan Rahman dan ibunya.Maria Farida Tampil Dedah Cerita Sebenar Isu Anak Tiri, MENGEJUTKAN!! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.