Thursday, January 21, 2016

HARAM JADAH! Wanita Terima Padah, Koyak Al-Quran Dan Hina Islam... PADAN MUKA!

Dua penyokong pasukan bola sepak Middlesbrough FC, Julie Phillips, 50, dan Gemma Parkin, 18, didapati bersalah di mahkamah selepas bertindak kurang ajar dengan mengoyak helaian al-Quran dan kemudiannya membaling ke udara ketika perlawanan antara Middlesbrough FC dengan Birmingham City pada bulan Disember tahun lepas.

Artikle menarik:- GEMPAR! Pengakuan Berani Mati Kekasih Amirah Atirah Ini Benar-Benar Mengejutkan... MASHAALLAH Takkan Sampai Macam Tu Sekali?

Mereka telah didapati bersalah atas tuduhan melakukan penghinaan serta mengancam agama pada perbicaraan sehari yang diadakan di sini, semalam.

Pada perbicaraan itu, majistret mendengar bagaimana Philips telah mengoyak al-Quran yang diambil daripada beg tangannya dan mula mengoyaknya.

Dia kemudiannya menghulurkan helaian al-Quran itu kepada penyokong-penyokong pasukan itu, sebelum mereka membaling ke udara.

HARAM JADAH! Wanita Terima Padah, Koyak Al-Quran Dan Hina Islam... PADAN MUKA!

Philips dan Parkin juga melaungkan anti Islam dan menjerit untuk membunuh umat Islam dengan bayonet selain berpura-pura mahu membakar al-Quran.

Ketika kejadian terdapat 13,454 penonton dengan 655 adalah penyokong kelab Middlesbrough yang berdiri di belakang tiang gol.

Aksi mereka mengoyak al-Quran itu disaksikan ramai orang dan ia turut dirakamkan dalam kamera CCTV, kata pendakwaraya.

Mereka kemudiannya di dapati bersalah oleh Mahkamah dan di denda RM 2,756.28 (500) dan diperintahkan membayar kos mahkamah RM 4,685.67 (850).

Lagi artikel menarik:-

1) PANAS! Identiti Sebenar Siapa Rashid Jadi Viral Kini Terbongkar... MENGEJUTKAN!!

2) Titah Ucapan Sultan Johor Yang TERBAIK Sempena Ulangtahun Rejimen Gerak Khas Ke-50

HARAM JADAH! Wanita Terima Padah, Koyak Al-Quran Dan Hina Islam... PADAN MUKA! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.