Monday, January 4, 2016

Dia Buat Hal Dah! Anak Tiri Dedah Sifat Maria Farida BIKIN PANAS

Maria Farida yang baru sahaja bergelar ibu kepada anak-anak suami yang dinikahinya pada bulan November lalu, kini sudah mula kedengaran suara anak tirinya yang mengakui kecewa dengan perubahan sikap bapa mereka, Datuk Rahman Shakur dan dikatakan mereka sering mengabaikan adik-beradiknya yang lain.

Menurut anak tirinya bernama Nurshazleen Anis, pada awalnya mereka dilayan dengan baik oleh Maria tetapi semuanya tidak kekal malah bapa mereka juga mula berubah sikap.
"Saya terkilan dengan papa yang langsung tidak menjenguk ketika saya dimasukkan ke hospital kerana denggi. Daripada adik-beradik, saya dapat tahu papa terlalu marah dengan saya tetapi saya tidak tahu apa puncanya."
"Ketika di hospital, saya mula nampak belang Maria dan dari situ, saya mula sedar kami akan ditendang dan perlu mencari hidup sendiri. Banyak perkara yang dipertikaikannya dan ia sangat menyakitkan hati. Maria menghancurkan kebahagiaan keluarga kami."
Dia Buat Hal Dah! Anak Tiri Dedah Sifat Maria Farida BIKIN PANAS

Artikel menarik:- Dihina Rampas Bekas Suami Kawan Baik, Maria Farida Tampil Beri Komen Panas!

Shazleen juga memberitahu beliau merasa kesal dengan dirinya kerana termakan hasutan agar memburukkan bekas ibu tirinya Karen di media sosial dan didalam sebuah program hiburan sebelum ini.

Setelah apa yang berlaku, beliau sedar bahawa Karen adalah insan yang sangat mengambil berat akan beliau dan adik beradik yang lain.
"Saya terkesan sangat kerana dulu, saya pernah memburukkan dan membuangnya tetapi kini mummy (Karen) yang sentiasa mengambil berat. Saya buang mummy dulu kerana terpengaruh dengan cerita hasutan," katanya.
Dia Buat Hal Dah! Anak Tiri Dedah Sifat Maria Farida BIKIN PANAS

Fuh, agak panas juga pengakuan yang dibuat oleh anak tiri Maria Farida. Baru sahaja berkahwin, dah macam-macam kontroversi yang menghimpit beliau. Apa pula jawapan Maria akan luahan yang dibuat oleh anak tirinya ini? Erm.

Lagi artikel menarik:Dia Buat Hal Dah! Anak Tiri Dedah Sifat Maria Farida BIKIN PANAS Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.