Wednesday, January 6, 2016

Anda Pasti Tak Percaya... Inilah Jumlah Pendapatan Yang Diraih Che Ta Dalam Sebulan, Serius Mengejutkan!

Siapa yang tidak kenal dengan pelakon Rozita Che Wan yang sering mencetuskan kontroversi hangat. Disebalik kemewahan yang dimiliki maka tidak hairan jika ada yang mempertikaikan hal tersebut. Ditambah pula beliau yang sering melancong ke luar negara selain memakai pakaian dan beg jenama mewah.

Rozita atau lebih mesra disapa Che Ta, 42, berkata, pertikaian itu semakin menjadi bualan lebih-lebih lagi dia tidak aktif dalam kerjaya seni sejak akhir-akhir ini.
"Biasalah mulut orang. Padahal ramai yang tahu saya turut sibuk dengan perniagaan saya. Itu adalah sumber pendapatan utama."
"Setakat ini saya menjalankan sebanyak empat jenis perniagaan iaitu syarikat produksi, bidang fesyen menerusi label Padusi, minyak wangi (Precious dan Gorgeous) dan tak lama lagi produk kecantikan pula, katanya.
Artikel menarik:- Perghhh Bikin Sentap!! Che Ta Tampil Beri Komen Panas Buat Pengkritik Anaknya Di Laman Sosial

Anda Pasti Tak Percaya... Inilah Jumlah Anda Pasti Tak Percaya... Inilah Jumlah Pendapatan Yang Diraih Che Ta Dalam Sebulan, Serius Mengejutkan!

Rozita ditemui pada majlis pelancaran dan pelantikannya sebagai duta produk Rysya.

Selain Rysya, Rozita turut dilantik sebagai duta kepada 11 produk yang antaranya Logivite, Jakel, Tropika, stroler Mini Cooper, Idola dan sebuah lagi jenama perabot yang akan diumumkan kemudian.

Malah sebelum ini Rozita tuurt menghadiahkan anak sulungnya Ammar Effendy sebuah kereta mewah BMW kerana pencapaian baik dalam peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).

Anda Pasti Tak Percaya... Inilah Jumlah Pendapatan Yang Diraih Che Ta Dalam Sebulan, Serius Mengejutkan!

Sementara itu, Rozita memberitahu dia masih memerima pelbagai tawaran namun tidak mempunyai masa untuk menerimanya memandangkan tempoh penggambaran menuntut masa yang lama.

Rozita akan memilih tawaran tersebut sekiranya watak yang diberi berbeza dengan lakonannya sebelum ini, namun tetap memilih perniagaan sebagai kerjaya utama.
"Saya fikir macam ni, jika berlakon saya raih pendapatan kira-kira RM70,000 sebulan. Tetapi dengan perniagaan, saya boleh buat sehingga RM200,000 sebulan."
"Jadi saya fikir, lebih baik berniaga sendiri dan saya pun puas hati apabila penat lelah kita bersengkang mata sampai ke pagi berhasil. Berbeza dengan kerjaya lakonan. Tetapi lakonan memberi populariti di mana ia boleh membantu meningkatkan perniagaan yang dijalankan, ujarnya."
Anda Pasti Tak Percaya... Inilah Jumlah Pendapatan Yang Diraih Che Ta Dalam Sebulan, Serius Mengejutkan!

1) (GAMBAR) Selfie Artis Mendapat Kritikan Hebat Netizen, No.1 Paling Meletop!!

2) MELETOP! Senarai Artis Kekal Cantik Walaupun Usia 40 Tahun

3) MELETOP! Senarai Artis Cetus Kontroversi Sepanjang 2015, No.4 PALING PANAS!!

4) Sweet! Zain Saidin Impikan Rozita Che Wan Hamil Lagi 

Anda Pasti Tak Percaya... Inilah Jumlah Pendapatan Yang Diraih Che Ta Dalam Sebulan, Serius Mengejutkan! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.