Monday, December 7, 2015

Siti Nurhaliza Terkilan Hajat Tak Kesampaian!

Siti Nurhaliza Terkilan Hajat Tak Kesampaian!

Berita kemangkatan Tunku Laksamana Johor, Tunku Abdul Jalil Sultan Ibrahim. kira-kira sabtu lalu menjadi bualan hangat di media sosial. Pemergian yang mengejutkan dan kesedihan turut dirasai buat seluruh rakyat Malaysia.

Penyanyi nombor satu Malaysia iaitu Datuk Siti Nurhaliza merupakan teman almarhum.

Siti Nurhaliza meluahkan rasa sayu dan mohon maaf kerana tidak dapat menziarahi almrhum kerana sedang dalam tempoh berpantang selepas mengalami keguguran baru-baru ini bagaimanapun memaklumkan putera keempat, Sultan Johor itur itu akan sentiasa dalam doanya.
"Putera raja yang berjiwa rakyat. Saya kehilangan seorang teman, sahabat, teman bergurau senda dan pemberi semangat tiap kali saya kesedihan.
"Tiada lagi panggilan 'Makiti' dari insan bernama YAM Tunku Jalil . Lil, maafkan Makiti tak dapat menziarah Lil buat kali terakhir, namun Lil sentiasa dalam doa Makiti. Al -Fatihah," tulisnya pada gambar bersama Almarhum yang dimuatnaik ke Instagram, hari ini.
Melalui kemaskini akaun Instagram sebelum ini, Siti yang rapat dengan Tunku Jalil kerap meluangkan masa melawat Almarhum bersama suaminya, Datuk K.

Siti Nurhaliza Terkilan Hajat Tak Kesampaian!

Almarhum disahkan menghidapi kanser hati tahap empat sejak tahun lalu dan pernah menjalani pemindahan hati di sebuah hospital pakar di Guangzhou, China sebelum ini.

Siti Nurhaliza Terkilan Hajat Tak Kesampaian! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Media PenMerah

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.