Sunday, December 27, 2015

Perubahan Mendadak Hafiz Suip Selepas Bertunang Terbongkar.. MENGEJUTKAN!


Perubahan Mendadak Hafiz Suip Selepas Bertunang Terbongkar.. MENGEJUTKAN!

Hafiz Suip, penyanyi yang pernah popular dengan lagu Matahari telah selamat bertunang dengan Nureffy Jasreel Abdullah pada Februari yang lepas. Namun, telah berlaku beberapa perubahan terhadap dirinya selepas bertunang. 

Beliau mengatakan dia lebih bertanggungjawab bukan sahaja terhadap dirinya sendiri malah terhadap segala aspek dalam kehidupannya. 
"Jika hendak cerita mengenai perubahan selepas bertunang memang banyak sebenarnya tetapi saya sendiri dapat rasa saya lebih matang dalam pelbagai hal."
"Saya mula berfikir tentang tanggungjawab kerana saya tidak boleh lagi mengambil ringan tentang perkara yang berlaku disekeliling saya. Ia perubahan positif dan persediaan buat saya juga sebelum melangkah ke alam perkahwinan."
Tambahnya lagi, dia turut menyatakan sepanjang bertunang, pelbagai dugaan mendatang tetapi beliau menganggap itu sebagai ujian bagi mereka. Malah dia lebih tertekan dengan persiapan majlis yang akan datang namum ahli keluarga dan sahabat handai banyak membantunya. 
"Betul kata orang-orang tua tempoh bertunang itu banyak dugaannya dan saya sendiri tidak ketinggalan daripada merasainya. Alhamdulillah dugaan itu bukan kepada hubungan saya dan tunang tetapi lebih kepada persiapan perkahwinan kami."

Perubahan Mendadak Hafiz Suip Selepas Bertunang Terbongkar.. MENGEJUTKAN!

Mereka akan disatukan dalam satu majlis yang meriah pada 14 Mei 2016. Hafiz juga bakal tampil dengan konsert 5 Divo bersama empat lagi artis lelaki di rantau ini iaitu Hazama, Taufik Batisah, Judika dan Afgan. Konsert berkenaan bakal berlangsung pada 16 Febuari depan di Stadium Malawati Shah Alam, Selangor.

Tahniah diucapakan kepda Hafiz dan semoga beliau tabah dalam segala dugaan yang mendatang. 

Perubahan Mendadak Hafiz Suip Selepas Bertunang Terbongkar.. MENGEJUTKAN! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.