Monday, December 14, 2015

Kalau Tak Mampu Jadi Manusia Baik Mohon Meninggal Saja - Pesanan Wanita Ini Untuk Suami Yang Dayus Bikin Sentap!


Kalau Tak Mampu Jadi Manusia Baik Mohon Meninggal Saja - Pesanan Wanita Ini Untuk Suami Yang Dayus Bikin Sentap!

Tidak dapat dinafikan memang benar suami seorang ‘ketua’. Tugasnya pula memberi nafkah dan memenuhi segala keperluan untuk keluarganya, namun ada segelintir  ‘ketua keluarga’ yang terpesong daripada landasan asal mereka.

Mungkin disebabkan mereka merasakan dirinya sangat ‘besar’ dalam keluarga, dan kuasa veto berada dalam tangan mereka, ada yang bertindak ‘memijak kepala’ isteri dengan melakukan perkara curang di belakang mereka.

Nmaun tahukah anda bahawa kuasa redha si isteri sangat besar sepertimana yang dinyatakan menerusi Facebook Suzy Effendi.

Ikuti kisah selanjut:- 

Sorg suami xperlu izin isteri.. Pegi berfoya-foya, buat maksiat pn xperlu izin isteri.. Buat keputusan pn x prlu izin, persetujuan dan pengetahuan isteri. Keluar malam balik dini hari. Kepit GRO kat KTV, kepit minah random dari COC ke PIMD ke buat penenang dan penyedap...

Bro, ko tak tahu kuasa redha isteri tu besar mana... Kalau dr awal sikap zalim kau terhadap isteri kau baik dr zahir atau pun batin, smp tahap isteri kau rasa siksa dan merana jiwanya dan kau x mendapat redho bini kau sdgkan dia jaga kau, taat dgn kau, dia ddik anak kau baik baik. Kau rasa kau dpt cium bau syurga tak? Kuasa redho isteri (dan ibu) bsr bro... Kuasa ni membuatkan rezeki kau cari jd berkat, hati kau tenang nyaman dan bahagia, semua urusan kau jd mudah dan kau akan jd manusia selalu positif dan InsyaAllah anak-anak kau menjadi anak yg turut taat.

Kau lupa kau ada keturunan perempuan. Kalau bukan adik, anak2, kalau bukan anak2... Suatu hari kau bercucu jugak.

Nasihat aku bro, kalau kau xmampu bahagiakan isteri dan xmampu hidup penuh hemah dan mengikut syariat ... Jgn zalimi bini kau bro. She deserve better guy and better life than a scum bag like you..

Satu je pesan aku. Kalau rs xmampu jd manusia baik-2 samada kau hidup membujang smp ke tua atau mohon meninggal sahaja.

Sekian syarahan pagi saya. By felicia!!!

Kalau Tak Mampu Jadi Manusia Baik Mohon Meninggal Saja - Pesanan Wanita Ini Untuk Suami Yang Dayus Bikin Sentap! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.