Thursday, December 10, 2015

Eksklusif: 8 Gambar Kahwin Dr Shazril Bakal Buat Anda Telan Air Liur!

Eksklusif: 8 Gambar Perkahwinan Dr Shazril Bakal Buat Anda Telan Air Liur!

Pada 2 November 2015 lalu, Doktor Shazril telah dijemput ke konti HOT FM untuk ke udara secara langsung. Paling mencetuskan kontroversi apabila ramai dalam kalangan wanita yang sudah berkahwin sanggup membuat panggilan ke Hot FM semata-mata untuk menempah doktor Say Shahzril ketika bersalin nanti. Sebaik sahaja ke udara di Hot FM, Dr Shazril kini telah jadi popular terutama dalam kalangan kaum hawa tanpa mengira umur.

Meskipun ada yang sudah mengetahui namun ada juga yang masih belum mengetahui. Dr Say yang korang-korang dok gilakan hari tu ni sudah pun mempunyai teman hidup dan sudah berkahwin! Berikut kami kongsikan beberapa keping gambar perkahwinan beliau. So kalau nak minat lepas ni pun biarlah berpada-pada okay? Tak payah nak gedik-gedik nak jadi isteri kedua, ketiga, keempat, kelima dan seterusnya. Laki orang ni !

Eksklusif: 8 Gambar Perkahwinan Dr Shazril Bakal Buat Anda Telan Air Liur!

Eksklusif: 8 Gambar Perkahwinan Dr Shazril Bakal Buat Anda Telan Air Liur!

Eksklusif: 8 Gambar Perkahwinan Dr Shazril Bakal Buat Anda Telan Air Liur!

Eksklusif: 8 Gambar Perkahwinan Dr Shazril Bakal Buat Anda Telan Air Liur!

Eksklusif: 8 Gambar Kahwin Dr Shazril Bakal Buat Anda Telan Air Liur! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Media PenMerah

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.