Thursday, November 12, 2015

Wajah Terkini Anak Siti Nordiana Bikin Anda Terbeliak Mata. COMEL!

Wajah Terkini Anak Siti Nordiana Bikin Anda Terbeliak Mata. COMEL!

Bergelar status ibu tunggal anak satu bukanlah sesuatu yang mudah, begitu juga bagi penyanyi Siti Nordiana. Walaupun sudah bergelar janda selama 6 tahun, beliau bagaimanapun masih belum terfikir soal untuk berkahwin kerana tidak mahu anaknya Ryyan Nakhaie rasa tersisih.
“Jujurnya jika bercakap soal kahwin saya tidak cukup kuat untuk mengharungi alam rumah tangga buat kali kedua selepas pernah bercerai sebelum ini. Kalau boleh biarlah perkahwinan itu nanti akan kekal sehingga akhir hayat. Kebimbangan saya juga adalah terhadap anak yang mungkin akan rasa tersisih sekiranya kemunculan lelaki lain dalam hidup kami.”
Menurut Siti Nordiana bukan mudah untuk beliau bertemu dengan lelaki yang boleh menerima status beliau sebagai janda beranak satu. 
“Mencari pengganti bukan mudah tambahan pula saya hadir dengan pakej (punyai anak) namun saya tidak terlalu tertekan memikirkan perkara berkenaan kerana buat masa ini Ryyan adalah keutamaan saya. Dia hanya mengenali saya sebagai ibu dan bapanya dan biarlah dia besar sedikit dahulu sebelum saya fikir soal kahwin.”
Siti Nordiana pernah mendirikan rumah tangga dengan pelakon Faizal Yusop dan bercerai sekitar tahun 2009. Faizal selepas itu sudah berkahwin sekali lagi sebelum meninggal dunia pada 11 Januari 2011 akibat serangan jantung.

Anak adalah harta yang paling berharga bagi setiap wanita yang bergelar ibu, meskipun kehadiran seorang lelaki itu perlu untuk membelah sunyi didalam hati tetapi kalau mereka tidak boleh menerima anaknya tiada guna juga.

Wajah Terkini Anak Siti Nordiana Bikin Anda Terbeliak Mata. COMEL!

Wajah Terkini Anak Siti Nordiana Bikin Anda Terbeliak Mata. COMEL!

Wajah Terkini Anak Siti Nordiana Bikin Anda Terbeliak Mata. COMEL! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Media PenMerah

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.