Thursday, October 22, 2015

Punca Ieyka Ekora Naik Hantu Terbongkar, MEMALUKAN!


Punca Ieyka Ekora Naik Hantu Terbongkar, MEMALUKAN!

Sejak selasa lalu menjadi bualan hangat apabila satu video telah tersebar di laman sosial dengan tindakan dua orang gadis yang memukul seorang gadis tanpa diketahui punca sebenar kejadian.

Menerusi video terbabit, mangsa dibelasah dengan teruk. Menurut maklumat awal, kejadian itu berlaku di Bachok, Kelantan. Insiden pergaduhan terbabit dikatakan kerana mangsa yang juga seorang peniaga online telah menipu dua wanita terbabit menyebabkan mereka berang dan memukul mangsa.
Bagaimanapun, tampil beberapa individu mendakwa mengetahui punca sebenar pergaduhan tercetus. Namun sejauh mana kebenaran tidak dapat dipastikan.

Punca Ieyka Ekora Naik Hantu Terbongkar, MEMALUKAN!
"Betina itu jealous sebab perempuan itu masih berhubung dengan bekas teman lelaki dia yang bernama Shahir itu. Jadi, nak salahkan siapa? Lelaki itu pun nak juga melayan dia lagi. Tetapi yang dipukulnya perempuan itu seorang saja. Lelaki itu tidak pula dia nak bantai sekali. Takut kena tinggal ke betina garik?" jelasnya yang mengakui mengenali mangsa pergaduhan itu. 
"Saya kenal budak perempuan yang kena pukul itu. Dia darah daging saya sendiri," katanya.
Punca Ieyka Ekora Naik Hantu Terbongkar, MEMALUKAN!

Menurut wanita itu, wanita yang berambut karat kuning itu adalah anak kepada seorang Datuk. 
"Datuk mana saya tidak pasti. Lama juga tidak berjumpa dengan anak buah saya itu, dah lama sangat sebab dia sebelum ini menetap di Turki. Balik semula ke sini, kenal dengan Shahir. Lepas itu mereka putus. Mereka berhubung semula, tengok-tengok Shahir sudah ada teman wanita yang lain. Itu yang menyebabkan betina itu mengamuk. Dengar kata ada yang sudah menyerahkan diri di balai polis dan semua sudah ditahan," katanya.

Punca Ieyka Ekora Naik Hantu Terbongkar, MEMALUKAN! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.