Sunday, September 20, 2015

SENTAP! Suri Rumah Ini Terima Tawaran Lumayan Di FB


SENTAP! Suri Rumah Ini Terima Tawaran Lumayan Di FB

Inilah ujian umat akhir zaman. Mengejutkan! Tawaran sebanyak RM500 untuk perkhidmatan $ek$ satu malam bersama lelaki warganegara Singapura.

Apa dah jadi dengan dunia sekarang? Perkhidmatan terlampau itu menjadi salah satu punca mencari nafkah? Sesungguhnya manusia semakin tidak mampu melawan nafsu dan hasutan syaitan. 

Kisah yang dikongsikan oleh seorang pengguna FB:

"Drama malam-malam. Taraf hidup makin tinggi. Rakyat makin terdesak mencari duit. Sekarang ini trend meniaga se-ks online eh? Apa mung tengok muka aku ni muka pelacur ke? This might be a fake profile but watch out gaiss," katanya.

Inilah tawaran yang diberikan oleh individu yang mengguakan naman di FB Maria Us.

"Tin nak part time tak? Kerja hanya dari rumah. 1 hari boleh dapat RM500," kata individu berkenaan yang seterusnya menerangkan bahawa dia mahukan Fatin melayani nafsu se-ks pelanggannya yang berasal dari Singapura bekerja sebagai 'tauke' kapal.

Bukan itu sahaja, individu itu meminta gambar nakalnya untuk diberikan kepada pelanggannya itu terlebih dahulu, namun apa yang diberikan Fatin hanyalah gambar lembu dan babi sebelum menyekatnya di laman sosial FB. 

SENTAP! Suri Rumah Ini Terima Tawaran Lumayan Di FB

SENTAP! Suri Rumah Ini Terima Tawaran Lumayan Di FB

SENTAP! Suri Rumah Ini Terima Tawaran Lumayan Di FB Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Media PenMerah

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.